Vodič za najluđu noć u godini

Zagreb: Na ovim lokacijama čeka vas bogat program za doček Nove godine i vrhunska zabava za 0 kuna

et

Koje zagrebačke lokacije možete besplatno posjetiti prije ponoći ove godine 31. prosinca i uštedjeti novac?

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića i ove godine organizira se veliki doček, a posjetitelje očekuju raznolika glazbena ponuda. Doček na glavnom zagrebačkom trgu tradicionalno privuče tisuće posjetitelja, a očekuje se da će tako biti i ovaj put.

Posjetitelje će zabavljati brojni glazbenici, predstavnici različitih glazbenih žanrova, a ove godine to su tamburaški sastav Gazde, Doris Dragović, Tonči Huljić i Madre Badessa te rock bend Vatra, otkrio nam je izvor iz Gradske uprave, kako smo prvi pisali.

Uz ovakav glazbeni miks, glavni zagrebački trg bez sumnje bit će izbor mnogih za ulazak u 2018. godinu, a ako želite ušparati novce, popisali smo i druge lokacije na kojima će biti organiziran besplatan doček.

Ledeni park
Na Tomislavovu trgu nastupit će Groovy Cakes Band i gost iznenađenja koji će biti otkriven tek na Staru godinu. Ulaz je slobodan, a za hranu i cugu pobrinut će se adventske kućice.

FOTO: Ivan Klindić

Europski trg
Od 22 sata nastupa Eddy Ramicha. Ulaz je potpuno slobodan, a adventske kućice će biti raspoložive kako bi utažili glad i žeđ.
Advent na Europskom trgu

Advent na Strossu
Bend Positivo zabavljat će prisutne na Adventu na Strossu. Ulaz je naravno slobodan, a vjerujemo da će gurmanska ponuda s advenstkih kućica zadovoljiti i najizbirljivije.
large_stross-58e795401315c

Vranvczanyjeva poljana
Na Vranyczanyjevoj poljani u 10.30 sati kreće FRüHSTüCK Winter Special, gdje će vas zabaviti lagana jutarnja glazba, uz ponuđen obilati doručak. U podne kada pukne grički top, otvorit će se boca šampanjca, a okupljeni će u 2018. ući nešto ranije.
FOTO: Ivan Klindić

 

Komentari na članak

Vezani članci

d

Esperanto u USRED-u

Esperanto u USRED-u

Esperanto u USRED-u

21

Sloboda izražavanja ipak nije dostupna svugdje

Zabranjeno voće: pregled najpoznatijih zabranjenih djela svjetske književnosti

Volimo ih čitati, neki su predivni klasici, a neki su možda samo obavezna lektira. Možda se danas u njima ne vidi ništa sporno kad ih čitamo. Međutim, nisu sve ljudske percepcije jednake.

mšm

Završila Mala škola medijacije

[INTERVJU] Ana Šeničnjak otkriva što je to Mala škola medijacije i kako su srednjoškolci iz svih krajeva Hrvatske iskoristili praznike i više nego produktivno

Voditeljica projekta (Ne)budi mi (ne)prijatelj, koordinatorica Nacionalnog pozivnog centra za žrtve kaznenih djela i prekršaja, izmiriteljica i organizatorica Male škole medijacije koja se održala od 3. do 7. travnja u Lovranu, Ana Šeničnjak, otkriva nam što zapravo predstavlja pojam medijacije, koje je aktivnosti obuhvaćala Mala škola, važnost nenasilne komunikacije, koliko je teško postići istu i jesu li srednjoškolci iznenađeni koliko je komunikacijskih vještina potrebno usvojiti da bi mogli svoju komunikaciju nazvati dobrom.

POPIS SREDNJOŠKOLSKIH SERVISA

POPIS SREDNJOŠKOLSKIH SERVISA

POPIS SREDNJOŠKOLSKIH SERVISA

klub

Otkrivamo neke od najpopularnijih lokacija za izlaske u Hrvatskoj

Kakva mjesta za izlazak žele srednjoškolci?

U gotovo svakom gradu diljem svijeta srednjoškolci imaju već „zapečaćena“ mjesta, tj. klubove, barove i kafiće gdje redovito izlaze kako bi odvojili misli od škole, obaveza i stresa. Budući da se te lokacije razlikuju po uređenju unutrašnjeg interijera, glazbi koja svira i općenito tome koliko su razvikani među mladima, mjesta za izlazak postaju jedna od kategorija prema kojoj se tinejdžeri dijele i grupiraju. Najčešće to ovisi o ukusu – alternativci vole raznorazne industrial barove i umjetnički uređene klubove, a mainstream publika naklonjenija je glamuroznijim, „elitnim“ lokacijama. No, kakva mjesta za izlazak zaista žele srednjoškolci?