Pet korisnih i originalnih darova za zadnji čas

Top 5 blagdanskih darova

Pokloni

Blagdani samo što nisu, a vi još uvijek nemate ideju što pokloniti? Zato smo vam odlučili pomoć i izdvojili smo 5 najboljih!

Vrijeme je blagdana i Božić samo što nije, a vas opet muči što ćete pokloniti svojim najbližima? Postoji toliko mogućnosti koje možete pokloniti, ali ponekad je jako teško odabrati onu najbolju. Uz to je još svakim danom vremena sve manje, a obveza koje morate obaviti sve više, zbog čega nemate vremena za višesatno obilaženje trgovina. Odlučili smo vam pomoći u potrazi te izdvojiti pet najboljih blagdanskih poklona koje možete pokloniti svakome: mami, tati, sestri, bratu, prijateljici, dečku…

1. KOMPLET KAPE, ŠALA I RUKAVICA
Ovo je idealan božićni poklon! Zima u blagdansko vrijeme tek počinje, a onome komu poklonite ovaj komplet, ona će biti topla i ugodna. Kod odabira je samo bitno da ne promašite uzorak ili boju.

2. ULAZNICE
Znate da će sljedeće godine netko vama blizak dobiti priliku poslušati koncert najdražeg benda ili pogledati predstavu koju već dugo želi? Potrudite se da vi budete ti koji ćete im to osigurati, a uz to se zajedno s njima dobro zabaviti. Vjerujete, bit će vam i više nego zahvalni na poklonu kojeg će zasigurno pamtiti cijeli život.

3. ODJEĆA
Iako je ovo vrlo uobičajen poklon, odjeća je nešto što svatko voli dobiti na dar, a posebno cure. No, ne mogu ni dečki reći kako im nije drago pod borom naći novu košulju ili neki drugi odjevni predmet. Ovaj će poklon posebno obradovati one kojima poklonite nešto što si već jako dugo žele. U svakom slučaju, odjeća je nešto s čime ne možete promašiti!

4. OSLIKANA ŠALICA
Ako poznajete nekoga tko pije puno kave ili čaja, šalica je sladak i koristan poklon za tu osobu. Kako biste ju što više poosobili i učinili savršenom za osobu kojoj poklanjate, otisnite ili nacrtajte poruku, sliku, crtež. Netko će vas se svakodnevno sjetiti uz svoju jutarnju kavu.

5. DRUŠTVENA IGRA
Svi se mi volimo dobro zabavljati, a uz društvenu igru zabava je zagarantirana za cijelu obitelj, odnosno cijeli krug prijatelja. Istina, ovo je više poklon koji bi razveselio mlađe, no na kvalitetnu i zabavnu igru, kojih danas ima mnogo, ni oni malo stariji ne bi ostali ravnodušni.

Nadamo se kako smo vam bar malo olakšali blagdanske muke, no ako ni to nije ono što želite, ideja je bezbroj. Želite li pokloniti nešto što ste sami napravili od srca, uvijek možete na internetu pronaći ideje s vrlo detaljnim opisom postupka. Tako na primjer, možete napraviti podmetače za čaše, sapun, album za zajedničkim slikama, pa čak i isplesti šal, iako bi vam za to vjerojatno trebalo nešto više vremena. Ono što je najbitnije jest da kad poklanjate, poklanjate od srca.

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.skolskiportal.hr/clanak/3270-iz-cega-su-to-ucili-moji-tata-i-mama/

Slovo po slovo

Iz čega su učili naši roditelji

Nije nepoznato da su naši roditelji, bake i djedovi, pisali na pločicu kredom, brisali spužvicom.

Put u Bruxelles

USRED-ov natječaj

Intervju s pobjednicima natječaja "Moj zavičaj u Europi, Europa u mom zavičaju" : "Definitivno jedno novo i prekrasno iskustvo"

Nakon trijumfalne pobjede Andreje Krizmanić i Edija Rogine na natječaju „Moj zavičaj u Europi, Europa u mom zavičaju“ u organizaciji Udruge srednjoškolaca Hrvatske i europarlamentarca Davora Ive Stiera, pobjednici su otputovali u Bruxelles te su s nama podijelili dojmovee sa samog natječaja i putovanja. Postoji li bolja pozivnica za prijavu na sljedeći USRED-ov natječaj?

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fjurnalderetete.md%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Ffield%2Fimage%2Frecettes-smoothie-proteine-800x421.jpg&h=ATMN0nv3T1sYeMVqW8KdIeQCLVoYsrBMuC43Rpy1cJzaPU2ZqwzXGxr6asRx6UAF-sWxuiFpKXPb-RCxnOU9o1zlyWfutl0Xjf8wWMbaXE2dE0qVJyxz_A1lLbk5ui1WudQG6IwMhmNygw

Ljetno osvježenje

Savršeni ljetni smoothie

Ljetno je vrijeme i mnogi osvježenje pronalaze u ukusnim smoothiejima. Društvene mreže pune su fora fotki raznih vrsta smoothieja. Okušajte se i vi u pripremi nekog.

Obrazovanje i budućnost

OVE GODINE SAM BRUCOŠ

OVE GODINE SAM BRUCOŠ

OVE GODINE SAM BRUCOŠ

FESB logo

Računarstvo

Pitamo studente: Kako je na splitskom FESB-u?

Nastavljamo s nizom članaka o fakultetima. Danas je na redu splitski FESB. Donosimo vam dojmove jednog studenta druge godine računarstva.