Kako kombinirati školski, opušteni, ali i ljetni look u ovim vrućim danima? Pročitajte ovdje!

Top 10 kombinacija za ljeto

x

Iako je ljeto pri kraju, ne damo se! Pogledajte 10 ljetnih kombinacija za razne prilike (i neprilike).

1. Sa spuštenim ramenima lakše se diše, zar ne? Bijela mini torba s cvjetnim uzorkom je "točka na i" svakom stylingu, bez obzira je li rezerviran za dan ili večer. (Izabela Pepelko)

 

2. Torba i mini suknja od brušene kože savršene su za lude ljetne noći u svakom pogledu. (Ozana Ružić)

 

3. Floralni print u najljepšim kombinacijama, savršeno se nadopunjuje s trendovskim detaljima poput volana. Cvijeće "raste" na lepršavim midi i maksi haljinama, kratkim kombinezonima, širokim i prozračnim ljetnim hlačama, bluzama spuštenih ramena... (Ana Marija Balaško)

 

4. Ove sezone hlače krase prirodni motivi, a ostatak kombinacije treba zadržati unutar jednostavne neutralne palete. O haljinama s cvjetnim uzorcima znamo manje-više sve, sada je vrijeme za otkrivanje cvjetnih hlača, koje su pravi must-have proljeća i ljeta 2017. (Larisa Ravnjak)

 

5. Nakit je ove sezone nadomješten ludim cipelama, s printom ili bez, te čarapama za koje smatram da su jedan od bitnijih detalja; one s natom, cvjetnim printom, točkama... OPREZ! Samo za zimogrozne! (Ena Vuglovečki)

 

6. Cvjetni print ono je što čak i najklasičniju haljinu podiže na novi nivo i predstavlja temelj za romantične i djevojački zaigrane ljetne kombinacije. Nikada ne izlazi iz mode, jer se s buđenjem proljeća i ljeta uvijek nekako zaželimo vedrog uzorka kao što je onaj floralni. (Andrea Šimunic, Square Mile Of Style)

 

7. Kombinezon ne prašta pogreške, zbog toga izvrsno stoji vitkim, visokim ženama. Naime, on prati liniju tijela i ostavlja dojam cjeline. Kako biste donekle razbili tu „jednoličnu“ cjelinu, fokus stavite na modne detalje. Naravno, i žene s lijepim ženstvenim oblinama mogu nositi kombinezon, no tad birajte cipele s visokom petom ili platformom kako biste izdužile noge. Obavezno odaberite manje ženske torbe i nakit, a frizura neka bude prirodna i opuštena. (Izabela Hegedušić, Izzita)

 

8. Zbog vrućina koje vladaju ljetnim mjesecima kosu najčešće nosimo podignutu ili skupljenu u rep. Ipak, to ne znači da frizura mora biti dosadna. Uz malo vještine i ljetne frizure mogu izgledati vrlo zanimljivo. Podignuta frizura i poluspuštena ramena na laganoj ljetnoj haljinici dobitna su kombinacija ako ne želite mokra leđa po ovim vrućinama. 
(Iva Kelemen)

 

9. Oblačite se prema svom obliku tijela. Svi mi znamo da prugice mogu proširivati (i ponekad naglasiti ono što ne želimo da se naglasi), no to možete isto tako iskoristiti u svoju korist! Vertikale prugice izdužuju figuru, a horizontalne ju proširuju, tako da budite veoma oprezni. Najbolje je prugice kombinirati s jednobojnim komadima, nema greške!
(Dora Trogrlić)

 

10.  Možemo sa sigurnošću reći da svi obožavamo traper. Od uskih do širokih traperica, sveprisutnih jeans jakni ili suknji, s traperom ne možemo pogriješiti. Uspostavilo se da se isto može reći i za sandale koje su obilježile ljeto. Saint LaurentTabitha SimmonsJimmy Choo i mnogi od vodećih dizajnera predstavili su najpoželjnije traper sandale. Dolaze u raznim oblicima i s različitim uzorcima, a svaki par je atraktivan i neodoljiv.
(Marija-Izabela Rajić)

 

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.google.hr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.thepugdiary.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F07%2FDollarphotoclub_73151926.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.thepugdiary.com%2F7-movies-to-watch-starring-pugs%2F&docid=x6xkULJHUcdBfM&tbnid=IJTWSglAkCVuuM%3A&w=800&h=533&bih=599&biw=1366&ved=0ahUKEwjF_LXHlrXOAhWJ3CwKHTRnDL4QMwhFKCAwIA&iact=mrc&uact=8

Zabava za kraj ljeta

25 najboljih filmova svih vremena

Ljeto je pravo vrijeme za zabavu. Iskoristite preostalo vrijeme i pogledajte neke od najvećih filmskih klasika.

Pisanje zadaće

Što su to stereotipi?

Što su to stereotipi?

Što su to stereotipi?

alkohol

Samo zabava ili problem?

Alkohol i mladi

Alkohol je uz duhan najčešća ovisnost kod mladih i nažalost, to je često tek početak nakon kojeg se upuštaju u druge ovisnosti. U Hrvatskoj je 240 000 alkoholičara, a samo 3% je odlučilo potražiti pomoć i otići na liječenje. Što o tom problemu kaže statistika i kako takve probleme riješiti, doznajte u nastavku.

x

Iznenađujući podatci

Gdje žive najsretniji učenici na svijetu

Sreća nije izjednačena s materijalnom udobnošću ili uspjehom, ali svejedno ćete se iznenaditi kada saznate gdje žive najsretniji učenici na svijetu.

Laptop, bilježnica, učenje

E-learning, jednostavno i intuitivno

Sanja Radić: Napravili smo vrlo fleksibilan sustav učenja na daljinu i za druge institucije iz sektora obrazovanja

Osječka tvrtka Gauss d.o.o. razvija sustav učenja na daljinu - prvi korisnici će biti polaznici besplatne edukacije kroz EU projekt "Moja ICT karijera"