Epidemija dobre glazbe

S.A.R.S. u Zagrebu

1

Spektakl vrijedan posjeta!

 
 

S.A.R.S. iliti Sveže Amputirana Ruka Satrianija velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova planira proslaviti svoj 10.rođendan.  U čast toga, donosimo kratki opis samog benda, a odgovaramo i na često postavljena pitanja i nedoumice.

1. Značenje samog naziva S.A.R.S. i kako je došlo do njegovog osnutka.
Kriva, u vrijeme osnutka benda, sa sobom je stalno nosio sjekiricu zbog čestih posjeta prirodi, pa je tako u jednoj situaciji postavljeno vječno obilježeno pitanje : „Ako bismo amputirali ruku Joa Satrianija i prišili je našem gitaristu Lukoviću, da li bi on s tom rukom bolje svirao gitaru ili ne?“I tako nastade čuveni naziv Sveže Amputirana Ruka Satrianija.
2. Visine dosegnuli upravo preko You-Tube servisa
Kao i većina glazbenika danas, i S.A.R.S. se probio na scenu objavom pjesme na gore spomenutoj internetskoj društvenoj platformi. „Buđav lebac“ je ubrzo postao hit među mladim ljudima.

3.Posljednji Album
Simbolički naziv doslovno posljednjeg albuma S.A.R.S. bend najavljuje doviđenja studijskom albumu na  CD-u kao nositelju zvuka.


Neizbježno dobar provod i još bolja atmosfera najavljeni su,a mi vjerujemo da će tako i biti.
Do 20.listopada redovne ulaznice iznose 90 kn. Fan pit će vas koštati 120 kn , a na sam dan koncerta 110 kn. Redovne ulaznice za oba dana su samo 120 kn , fan pit nešto skuplji za 170 kn.
Sama kupnja ulaznica je u sustavu Eventima , glazbena knjižara u Zagrebu Rockmark , Dirty Old Shopu  ili u Dallas Music Shopu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

alkohol

Samo zabava ili problem?

Alkohol i mladi

Alkohol je uz duhan najčešća ovisnost kod mladih i nažalost, to je često tek početak nakon kojeg se upuštaju u druge ovisnosti. U Hrvatskoj je 240 000 alkoholičara, a samo 3% je odlučilo potražiti pomoć i otići na liječenje. Što o tom problemu kaže statistika i kako takve probleme riješiti, doznajte u nastavku.

f

Pripremi se za ovu školsku godinu

Kako se nositi s predmetima koji ti ne leže

Koliko puta ti se dogodilo da sjedneš pred knjigu i gledaš ju i ona gleda tebe i vi se tako gledate... Kreneš učiti u osam, pogledaš na mobitel, shvatiš da je pola tri, a ti još uvijek čitaš istu stranicu zato što si cijelo vrijeme bila na 'fejsu'? Pomiriš se s činjenicom da je kriv predmet, njegovo dosadno gradivo koje je nemoguće naučiti (jer sigurno nije problem u tebi) i odeš spavati. Kako riješiti taj nerješivi problem?

aw

Psihologija

Pitamo studente: Kako je na psihologiji?

Matura je sve bliže, a mnogi još uvijek nisu sigurni koje fakultete žele upisati. Donosimo vam odgovore starijih kolega sa studija psihologije. Nadamo se da će vam baš ti odgovori pomoći pri odabiru željenih fakulteta. Odgovarali su na pitanja o pripremama, mature, menzama i naravno program fakulteta! Pročitaj što ti Martina i Zorica imaju ispričati o svojim fakultetima i studentskim danima.

lito

Najbolje od domaće i strane glazbene scene

Top pjesme koje morate poslušati ovoga ljeta!

Lito je došlo, mala, a s njim i nova playlista! Pročitaj koje pjesme moraš znati ovga ljeta!

Naslovna

Slatke muke

Što je doista važno u srednjoj školi

Donosimo nekoliko savjeta o tome što je doista važno u srednjoj školi kako bismo ti olakšali srednjoškolske dane.