Ispuni svoje vrijeme i nauči nešto novo!

Otkrij čari istraživanja - Istraživačka stanica "Petnica"

petnica

Za sve željne novih iskustava,ljubitelje prirode i društva Petnica je idealno rješenje. Nudi ti mogućnost da otkriješ sebe ,potvrdiš svoje želje i odlično se zabaviš.

Istraživačka stanica Petnica nevladina je i samostalna udruga. Radi s mladima od 15 do 19 godina koji su željni novog znanja i iskustva.

Svake godine omogućuje prisustvovanje raznim radionicama i seminarima u trajanju od nekoliko dana par puta godišnje. Svatko, pa i ti, treba se osjećati pozvanim. Programi sadrže širok spektar društvenih, tehničkih i prirodnih znanosti. Osim radionica i seminara, tu su još i terenska nastava te rekreacijski centar s bazenom i sportskim igralištima. Svakom učeniku  pristupa se individualno i zato je ovo idealna prilika za svakoga, posebno za tebe!

Petnica djeluje od 1982., a potporu njenom radu dao je i UNESCO. Svaki je polaznik pomno izabran nakon što ispuni određene uvjete te garantira vrhunsku zabavu i sasvim novo iskustvo.

Ako još nisi zainteresiran, razmisli još jednom, sigurno ćeš pronaći nešto baš po tvom izboru!

Komentari na članak

Vezani članci

zastava

Želiš razgovarati s diplomatima? Onda je ovo prilika za tebe!

Posjeti Veleposlanstvo SAD-a!

Ovo je prilika za tebe! Saznaj sve o poslu diplomata i veleposlanika, postavi pitanja i zabavi se!

leipzig-robocup/ Željko Posavec

Vrhunski robotičari

Učenici ludbreške Srednje škole osvojili prvo mjesto u CoSpace kategoriji na svjetskom robotičkom prvenstvu

Na svjetskom je natjecanju sudjelovalo 400 ekipa iz 42 zemlje, a hrvatska ekipa Ducati komponenti SŠ Ludbreg Team osvojila je prvo mjesto u svojoj kategoriji. Učenici Srednje škole u Ludbregu na svjetskom robotičkom prvenstvu Robocup 2016. u Leipzigu osvojili su prvo mjesto u CoSpace kategoriji, a Antonia Vlahovića, Deana Copana, Ivana Jovanovića i Vilima Stančina s mentorom Željkom Posavcem u utorak je primio varaždinski župan Predrag Štromar.

x

Razgovor s Ivanom Jurlinom iz udruge Osijek Software City

INTERVJU Ivan Jurlina - Istražujte ono što u vama budi strast i ne odustajte unatoč preprekama

Nakon uspješno provedenih projekata koji su okupili inovatore i mlade poduzetnike iz cijele regije, udruga Osijek Software City organizirala je projekte za srednjoškolce. Velik odaziv učenika dokazuje da nam je potrebno više takvih kvalitetnih događaja. Razgovarali smo s Ivanom Jurlinom, koordinatorom projekata Udruge.

hrv vojno učilište

Želiš postati vojnik? Posjeti HVU i otkrij sve čari koje skriva!

Dan otvorenih vrata „Dr. Franjo Tuđman“

Posjeti HVU, upoznaj se sa svim objektima vojarne, saznaj informacije iz prve ruke kroz razgovor s kadetima, dođi na Dan otvorenih vrata!

E-usmjeravanje

Jednostavno i pouzdano

Saznaj koje je zanimanje idealno za tebe!

Bez obzira na to biraš li školu ili studij, tražiš li posao ili razmišljaš o njegovoj promjeni, ovaj upitnik može ti pomoći da odabereš zanimanje koje bi ti dobro odgovaralo.