Ispuni svoje vrijeme i nauči nešto novo!

Otkrij čari istraživanja - Istraživačka stanica "Petnica"

petnica

Za sve željne novih iskustava,ljubitelje prirode i društva Petnica je idealno rješenje. Nudi ti mogućnost da otkriješ sebe ,potvrdiš svoje želje i odlično se zabaviš.

Istraživačka stanica Petnica nevladina je i samostalna udruga. Radi s mladima od 15 do 19 godina koji su željni novog znanja i iskustva.

Svake godine omogućuje prisustvovanje raznim radionicama i seminarima u trajanju od nekoliko dana par puta godišnje. Svatko, pa i ti, treba se osjećati pozvanim. Programi sadrže širok spektar društvenih, tehničkih i prirodnih znanosti. Osim radionica i seminara, tu su još i terenska nastava te rekreacijski centar s bazenom i sportskim igralištima. Svakom učeniku  pristupa se individualno i zato je ovo idealna prilika za svakoga, posebno za tebe!

Petnica djeluje od 1982., a potporu njenom radu dao je i UNESCO. Svaki je polaznik pomno izabran nakon što ispuni određene uvjete te garantira vrhunsku zabavu i sasvim novo iskustvo.

Ako još nisi zainteresiran, razmisli još jednom, sigurno ćeš pronaći nešto baš po tvom izboru!

Komentari na članak

Vezani članci

Film Zlato je zlato

'Zlato je zlato' ostavio odjek u medijima

Film požeških učenika pokrenuo temu vrijednosti znanja

Mislili smo napraviti koncert u čast naših informatičkih i matematičkih olimpijaca, ali to nismo mogli realizirati, pa smo se odlučili snimiti video koji će nositi istu poruku. Nije nam do veličanja pregleda na Youtubeu, već do poruke koju film nosi. Tek sada je, kada su o videu i temi pisali najveći nacionalni mediji, film ispunio svoju svrhu, kaže Aleksandra Pavlović.

iui

Srednjoškolka o kurikularnoj reformi

Pita li se nas?

Što o Cjelovitoj kurikularnoj reformi misle učenici?

naslkarla

Svjetlo, kamera, akcija!

Ako postane posao, nitko sretniji od mene!

Studentica Karla Vukelić u kratkom nas je razgovoru informirala o svome životu u ulozi YouTubera, odnosno YouTuberice. Saznali smo što to ona zapravo radi i kako cijeli proces nastanka videa traje, ali i što misli o YouTubeu kao "pravom" poslu.

https://www.google.hr/search?q=hrvatski+obrazovni+sustav&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiI2-qa-6DPAhUKbRQKHeVZChMQ_AUIBigB#imgrc=iPxGVwGcW8eV8M%3A

Prednosti i nedostatci hrvatskog obrazovnog sustava

Bolje obrazovanje za bolju budućnost!

Obrazovanje podrazumijeva ustanovu, proces, sadržaj i rezultat organiziranog i/ili slučajnog učenja, a omogućuje razvoj različitih kognitivnih sposobnosti i stjecanje raznovrsnih znanja, vještina, umijeća i navika.

Katniss

Ljudi koji nas inspiriraju i motiviraju

Uzori u svijetu filma, glazbe i sporta

Tko su najveća imena svijeta filma, glazbe i sporta i ujedno idoli brojnim mladim ljudima diljem svijeta?