Novogradiški maturanti opet u akciji

Novogradiški maturanti opet u akciji

m

Novogradiški maturanti opet u akciji

Kako je kreativnost i dosjetnost uvijek pohvalna, pokazali su nam i ove godine naši novogradiški maturanti. Opće je poznato da svake godine završni razredi bivaju maskirani na kraju godine kao znak završetka srednje škole. Ipak, naši novogradiški maturanti su u tome otišli korak dalje i napravili video uratke u kojima oni sami glume. Sve se odvija uz pozorni nadzor i suradnju Gorana Conjara koji vodi Gamma Video. U nastavku vam donosim pregled video uradaka koji su uradili učenici gimnazija, ekonomskih i elektrotehničkih škola.

phpThumb_generated_thumbnailjpg

4.a razred  odlučio je ispričati jednu od poznatijih priča, ali na malo drukčiji način. Video započinje djevojkom koja u podnožju drveta čita knjigu Alisa u zemlji čudesa, zaspi i probudi se u drugom svijetu. Moderna verzija Alise u zemlji čudesa s 4.a razredom.

Učenici 4.b razreda opet su se odlučili na nešto drugačije. Kao mali, svi smo igrali igricu poznatu kao Super Mario. Eh, nakon napada na dvorac, nakon što su princeze Peach završile zatočene, naši Mariji 4.b razreda stupili su u akciju protiv zločestog Bowesera.

4.c razred pokazao nam je zanimljive pokušaje izvođenja trikova uz pomoć čarolija. Eh, da nam je jedna barem pri ruci na ispitu iz matematike.

4.d razred proslavio je dan Sv.Patrika malo kasnije, očito. Baš kad se činilo da je zabava propala, jedan ćup zlata sve je  promijenio.

4.k je malo pobrkao priču o Snjeguljici. Ili ne? Moderna verzija Snjeguljice ima ne 7, već 3 patuljka, ali zato i mnogo više snjeguljica. Nakon kratke zezancije od strane Snjeguljica, patuljci se odlučuju na osvetu. Što, kako i zašto pogledajte u videu u kojem su patuljci ti koji pojedu svu hranu.

Način se uvijek nađe kad postoji ideja, stoga svaka pohvala na ustrjnosti da se ta ideja i ostvari.

Patricija Biškup

Komentari na članak

Vezani članci

k

Učenje

Kako pravilno učiti

Savjeti za dobar uspjeh u školi

1

Epidemija dobre glazbe

S.A.R.S. u Zagrebu

Spektakl vrijedan posjeta!

http://www.prakticanzivot.com/wp-content/uploads/2012/03/imenik-620x350.jpg

Prednosti i mane općeg uspjeha

Treba li ukinuti opći uspjeh?

Računanje općeg uspjeha najpraktičnija je metoda, no čini li ju to i najboljom?

Kampiranje

Terenska nastava

Terenska nastava

Terenska nastava

split

Studentski život u Splitu

Što Split može ponuditi studentima?

Zagreb slovi za najbolji studentski grad u Hrvatskoj i o njemu se najviše priča, no dokaz da ostali gradovi ne zaostaju za materopolom jest upravo Split! Što je to što Grad pod Marjanom može ponuditi studentima?