Mladi iz Lepoglave ponovo u akciji

Mladi iz Lepoglave ponovo u akciji

USRED logo - bijeli

Mladi iz Lepoglave ponovo u akciji

Mladi iz Lepoglave ponovo u akciji – 5. Po redu Jailhouse festival mladih
Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave organizira već tradicionalno peti Jailhouse festival koji će se održati između 8. – 17. kolovoza.  Dok je pokrovitelj festivala sam Grad Lepoglava.
Kroz 10 dana održat će se više od 20 aktivnosti za mlade koje uključuju prije svega edukaciju, kreativnost, ali naravno i puno zabave. Ali čemu sve to ?  Upravo da se građanima Lepoglave, pogotovo mladima,  ponudi mogućnost da kvalitetnije iskoriste slobodno vrijeme i to doma, u svom gradu.  Koncerti u gradskom parku započinju već  9. kolovoza kada će atmosferu festivala zagrijati legendarni K1 Fight Night!  Udarci, krv i znoj pod reflektorima na otvorenom, samo nekoliko metara od najvećeg i najstrožeg hrvatskog zatvora. Za to se treba pripremiti, stoga započnite sa psihičkim pripremama već sad.
Drugi vikend započinje izrazito poznatim NUM 3-na-3 hakl turnirom koji će ove godine poprimiti čak i međunarodnu dimenziju. Dobra atmosfera  se nastavlja  cjelovečernjim koncertom u subotu na sportsko-rekreacijskom centru gdje će headlineri biti Đubrivo i Gužva u 16-ercu.
Festival će zatvoriti, u nedjelju 17. kolovoza jedan od najvećih komičara u državi – Željko Pervan , da dobro ste pročitali, pripremite se za smijeh i provedite odličnu večer u gradskom parku.
Osim navedenog festival je prepun raznovrsnih događaja poput studentskih i društvenih igara, konferencija, kreativnih radionica, nogometnog turnira, kina pod zvijezdama, stand up komedije, kviz večeri, biciklističkih utrka i mnogo drugih stvari.
Cjelokupni program možete provjeriti na službenoj web stranici festivala jailhouse.num.hr te na Facebook-u https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava.
Naravno, valja naglasiti kako su sve aktivnosti ovog odličnog festivala u potpunosti besplatne.
Mladi Lepoglavčani nesumnjivo su zaslužili velike pohvale za ovakvu inicijativu, volju i organizaciju, a ujedno ih se mora smatrati uzorima mladima iz drugih sredina.

Filip Cirkvenčić

Komentari na članak

Vezani članci

Prazna učionica

Učionice se mijenjaju

12 stvari koje će nestati iz učionica u sljedećih 12 godina

Učionica se mijenja zato što se svijet mijenja. To možda nije istina u mjeri u kojoj bismo mi željeli da bude – tempo promjene u edukaciji nezgrapno zaostaje za onim što vidimo na tržištu potrošača.

Novi ministar

Novi ministar

Novi ministar

Biramo najdestinaciju za maturalac

Anketa

Izaberi najdestinaciju za maturalac

Ono što se dogodi na maturalcu, tamo i ostaje, zar ne? Glasujte za omiljenu destinaciju za maturalac.

h

Zašto NE iseliti iz Hrvatske

Zašto NE iseliti iz Hrvatske

Zašto NE iseliti iz Hrvatske

Učenik na stubama čita

Novi početak

10 savjeta za učenike prvih razreda

Uskoro počinje nova školska godina. Neki su već poprilično uhodani, dok prvašiće očekuje razdoblje prilagodbe na novu školu i okolinu.