#DREAMGBIG

Candybalism moli za podršku!

Mirna

Mlada studentica u borbi za svoju budućnost te nastavak svoje izvrsne karijere modnog dizajnera te osnivača brenda Candybalism moli za podršku!

Najava nove kolekcije mladog perspektivnog brenda Candybalism

Mirna Mihoković glavni je dizajner iza mladog brenda Candybalism.  Inspiraciju za Candybalism dizajnerica nalazi pretežito u psihologiji ljudskog uma, osobito načinom na koji se um nosi sa problematikama suvremenog društva. Geometrijske linije i matematička ljepota nadalje inspiriraju prema stvaranju estetski zanimljivih silueta.
Odjeća je namijenjena odvažnim ženama i djevojkama. Onima koje se ne boje svoje posebnosti, koje se ne boje stajati samostalno u društvu, i kontra njegovih normi.

Elysian (eng. pridjev, ugodan, slavan, blažen; porijeklo iz Grčkog Elysion pedion, mjesto gdje heroji i časni žive poslije smrti - kolekcija je za suvremene žene i djevojke.

One se svakodnevno suočavaju s morem problema kako bi ostvarile svoje vizije, ciljeve i u konačnici pronašle svoju unutarnju božicu, svoj identitet. Na putu im je cijelo društvo, sve prepreke koje su svjesno i nesvjesno postavljene, i sve sumnje unutar njih samih. Povratkom svojim korijenima one pronalaze potrebnu snagu i unutarnje blaženstvo; u konačnici postaju prave urbane žene ratnice.

Kolekcija traži inspiraciju u plemenskim običajima odijevanja, bojama i uzorcima. Modernizirajući takvu tradiciju oblačenja, ona je napravljena od prirodnih materijala - pamuka, viskoze, svile i kože, dok nijanse boja svojim spojem stvaraju svakodnevnu eleganciju, lepršavost i fluidnost.

 

MIRNA je po struci inženjer modnog dizajna i do rujna treba skupiti 13700€ za školarinu na interdisciplinarnom diplomskom studiju u Parizu. Životne situacije,teškoće i slabije imovinsko stanje natjerale su je da istraži sve dostupne mogućnosti s kojima bi ostvarila svoj cilj. Jer kao žena koja drži brend za hrabre i odvažne, sama si nije željela dozvoliti da odustane. Njeno školovanje iz snova je skupo, međutim jedna je od 9 izabranih stipendtista francuske vlade te hrvatskog Ministarstva znanosti i obrazovanja što joj uvelike pomaže u svakodnevnim troškovima stanovanja u  Francuskoj. Međutim, nad glavom joj i dalje stoji upitinik : ,,A kako platiti obrazovanje?" 

Jedna je od 7 ljudi iz cijeloga svijeta koja je dobila priliku upisati taj studij. Ona se sama bori, ali treba joj podrška i pomoć. 

Ne dopustimo da još jedan mladi stipendist , možda budući revolucionar hrvatske tekstilne industrije odustane samo zbog nemogućnosti teške životne situacije.

I najmanja donacija pomaže , a možete ju priložiti ovdje.

Još jedna fotkica iz Mirnine kolekcije koje će vas sigurno nadahnuti:

 

 

 

Na kolekciji su surađivala još dva hrvatska brenda, Ayeleen sa specijalno dizajniranim kožnim harnessima u funkciji kao dio odjeće i JunkJewellery sa jednako tako izrađenim nakitom posebno u svrhu kolekcije. Svi su komadi dostupni pojedinačno na prodaju.
Za besprijekoran make up zaslužna je naša Kasandra Draganić. Priču je zabilježio kamerom jedini Zvonimir Ferina, a oživjela ju je  Adela Klobučar (FOX Models Croatia)

 
 

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.facebook.com/FerragostoJAM/photos/?tab=album&album_id=237873306291258

Osmi po redu Ferragosto JAM

FERRAGOSTO JAM 2015.

Svi željni dobre zabave i glazbe i ove će se godine uputiti u Orahovicu na osmi Ferragosto JAM. Pogledajte što vas sve očekuje!

Laptop, bilježnica, učenje

E-learning, jednostavno i intuitivno

Sanja Radić: Napravili smo vrlo fleksibilan sustav učenja na daljinu i za druge institucije iz sektora obrazovanja

Osječka tvrtka Gauss d.o.o. razvija sustav učenja na daljinu - prvi korisnici će biti polaznici besplatne edukacije kroz EU projekt "Moja ICT karijera"

ad

Pravni fakultet Zagreb

Pitamo studente: Kako je na pravu?

Nastavljamo s nizom članaka o fakultetima. Danas je na redu Pravni fakultet u Zagrebu. Donosimo vam dojmove Lea Fela, studenta druge godine Pravnog fakulteta.

1

Ljubitelji filmova, ovo morate pogledati

[PREPORUKE FILMOVA] Prema istinitom događaju

Sigurno ste se bar jednom poslije gledanja filma zapitali tko je osmislio tako dobar scenarij. Za neke filmove oni nam ne trebaju, scenarij nije izmišljen, već se ta priča doista odvijala u stvarnom životu! Izdvajamo neke preporuke filmova prema istinitom događaju samo za vas.

y

Život je zapravo jedna hrpa simbola.

4 najpoznatija simbola i njihovo značenje

Nismo ni svjesni koliko često koristimo simbole u svakodnevnom životu i komunikaciji. No, što li oni zapravo znače? Jesu li izvorno imali neko drugo značenje?