Znanjem protiv gladi

Freerice za svaki tvoj točan odgovor na kvizu donira rižu gladnima

freerice.com

Kad bi ti netko rekao da svojim znanjem možeš smanjiti glad u svijetu, bi li mu povjerovao? Freerice.com ti upravo to omogućuje!

Budi i ti borac protiv gladi!

United nations world food programme, osnovao je Freerice, neprofitabilnu web stranicu koja ima dva jednostavna, ali teška cilja: osigurati svima besplatno školovanje i pokušati zaustaviti problem gladi osiguravajući gladnima besplatnu rižu. Vrlo jednostavno i ti možeš sudjelovati u programu!

Odaberi jedan ponuđeni predmet i ispitaj svoje znanje iz tog područja. Za svaki točan odgovor Freerice donira deset zrna riže. Uključi se, nauči nešto novo, pobijedi svoje prijatelje, nahrani gladne i zaustavi glad u svijetu

Više na: http://freerice.com/category

Komentari na članak

Vezani članci

Štedopis caffe - kviz financijske pismenosti

Petak, 2. prosinca 2016.

Studenti, prijavite se na kviz Štedopis caffe u Zagrebu i osvojite vrijedne nagrade!

Gledaš kvizove na TV-u ležeći na kauču i znaš svaki odgovor? Oduvijek su za tebe govorili da si “hodajuća enciklopedija”? Nudimo ti mogućnost da pokažeš svoje znanje!

Štedopis caffe

PETAK, 14. LISTOPADA

Prijavi se na kviz o novcu i financijama za srednjoškolce u Rijeci i osvoji putovanje u Gardaland

Što: Štedopis Caffe - kviz o financijama i novcu za srednjoškolce Gdje: Klub mladih Rijeka, Ul. Erazma Barčića 9a Vrijeme održavanja: 14. listopada 2016., 19:30-21:00

Štedopis caffe

Utorak, 11. listopada

Prijavi se na kviz o novcu i financijama za srednjoškolce u Splitu i osvoji putovanje u Gardaland

Što: Štedopis Caffe - kviz o financijama i novcu za srednjoškolce Gdje: Caffe bar Academia, Ruđera Boškovića 27 Vrijeme održavanja: 11. listopada 2016., 19:30-21:00

x

Stanimo na kraj tjelesnom i mentalnom zlostavljanju u vezama tinejdžera

Nasilje u vršnjačkim vezama

Koliko su učestali fizički i psihički sukobi, problemi u međusobnim odnosima i razne vrste zlostavljanja partnera u vezama mladih?

http://www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr/

Srednja škola Stjepana Sulimanca iz Pitomače

Može i drukčije!

Školske uniforme, vlastiti plastenik, eko-praktikum, norijada u prirodi - nespojivo sa srednjom školom? Ne i u Pitomači!