ZET

[ZET] Produljenje ili izrada pretplatnih karata za učenike i studente

kartica

Zagrebački električni tramvaj započeo je s produljenjem postojećih ili izradom novih pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i studentima, za novu školsku i akademsku godinu 2018./2019.  


Podsjećamo kako su prošlogodišnje učeničke pretplatne karte valjane do 30. rujna.
 
Napominjemo kako su studentski statusi valjani do 31. listopada, a daljnje produljenje profila za sve korisničke skupinepreduvjet je za kupnju mjesečnih ili godišnjih kupona.
 
Učenici i studenti koji već imaju ZET karticu ne trebaju izrađivati novu, no trebaju produljiti učenički, odnosno studentski status, i to na bilo kojem prodajnom mjestu ZET-a uz ovjereni obrazac Zahtjeva

Produljenje statusa ne naplaćuje se niti je potrebna nova fotografija, već se prilikom dolaska na prodajno mjesto ažuriraju podatci na postojećoj kartici korisnika.
 
Prateći suvremene modele poslovanja s ciljem podizanja učeničkih i studentskih standarda od 1. rujna bit će omogućeno i znatno jednostavnije produljenje postojećih pretplatnih karata za javni gradski prijevoz koje će se moći obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kao i kioscima ugovornih partnera (Tisak i iNovine).
 
Tako će produljenje profila na pretplatnim kartama zahvaljujući informatičkoj povezanosti s elektroničkom bazom podataka učenika osnovnih i srednjih škola (eMatica), kao i sa studentskom elektroničkom bazom (ISAK), biti omogućeno polaznicima onih obrazovnih institucija koji se nalaze u sustavima, odnosno pravovremeno ažuriraju podatke za nadolazeću školsku ili akademsku godinu, i to bez prethodnog ovjeravanja Zahtjeva ZET-a u tajništvima obrazovnih institucija.
 
Međutim, ukoliko se netko od korisnika neće nalaziti u sustavu, na što prijevoznik ne može utjecati, za produljenje profila postojećih pretplatnih karata, potrebno je dostaviti na prodajno mjesto ZET-a i prethodno ovjeren obrazac Zahtjeva.
 
Učenici prvih razreda srednjih škola i studenti prve akademske godine kojima je prebivalište na području gradova Velike Gorice i Zaprešića moraju ovjeriti Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, kao i u nadležnoj službi Grada
 
Redoviti studenti, kao i učenici s prebivalištem na području općina Bistra, Stupnik i Luka obvezni su radi ostvarivanja prava na subvenciju Zahtjev ovjeriti u nadležnoj službi općine.
 
Učenici i studenti druge, treće ili četvrte godine s područja Velike Gorice i Zaprešića za produljenje profila neće trebati ovjeravati Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji i poglavarstvima, već će potrebno ažuriranje podataka na postojećoj pretplatnoj karti moći obaviti od prvog dana mjeseca rujna na svim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima Tiska i iNovina ukoliko će se nalaziti u odgovarajućoj elektroničkoj bazi podataka.
 
Novim korisnicima predlažemo da ZET karticu izrade što prije jer potvrda o predanom zahtjevu za izradu kartice nije zamjena za valjanu kartu!


Obrazac zahtjeva za učenike i studente

Komentari na članak

Vezani članci

Happy people

Dobro je znati

Ljetni školski praznici u Centru za kulturu Novi Zagreb

Uživajte u ljetu s Centrom za kulturu Novi Zagreb.

Maturanti 2017.

Tko pita, ne skita

4 stvari koje treba znati svaki maturant

Donosimo vam korisne informacije koje će vam olakšati stresne maturantske dane.

https://www.antenazadar.hr/wp-content/uploads/2013/08/%C5%A0kolski-ud%C5%BEbenici-knjige.jpg?x50002

Bliži se početak nove školske godine

Gdje nabaviti najpovoljnije udžbenike

Školska godina samo što nije počela te je vrijeme za nabavu udžbenika, ako to već niste obavili do sad. Znajući kako to i nije tako jednostavan i jeftin posao, odlučili smo vam pomoći. Istražili smo za vas gdje najpovoljnije kupiti udžbenike.

USRED logo - bijeli

USRED dobio potporu iz Hrvatskog sabora

USRED dobio potporu iz Hrvatskog sabora

USRED dobio potporu iz Hrvatskog sabora

z

ZET

Novi Zagreb bez tramvaja godinu i pol!

Od ponedjeljka, 6. kolovoza, obustavlja se tramvajski promet Novim Zagrebom na godinu i pol dana. Razlog je rekonstrukcija Remetinečkog rotora tijekom koje će preko Save, umjesto tramvaja, voziti izvanredna autobusna linija.