Nove suradnje

Vijeće učenika ETŠ-a Čakovec prvo pristupilo Udruzi srednjoškolaca

USRED logo

Dana 31. siječnja 2013. godine na 4. redovnoj sjednici Vijeća učenika Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, jednoglasno je odlučeno da će se VU ETŠ-a priključiti Udruzi srednjoškolaca.

Istog dana, predsjednik VU-a, Ivan Marciuš, zajedno sa V.D. ravnateljicom Bosiljkom Vinković Kukolić, potpisuje pristupnicu Udruge srednjoškolaca.

Vjerujemo da nam Udruga srednjoškolaca može pomoći. Priključili smo se udruzi s ciljem da pošaljemo poruku i ostalim Vijećima učenika da ujedinjeni možemo postignuti više.

Pozivamo sva ostala Vijeća učenika, kako školska, tako i županijska, da se uključe u Udrugu s ciljem ostvarivanja prava srednjoškolaca i da bi se olakšala realizacija lokalnih projekata ŠVU-a.

Komentari na članak

Vezani članci

s

Wings For Life World Run 2017.

U nedjelju 7. svibnja studenti svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci trčali su za one koji ne mogu!

Humanitarna utrka Wings For Life World Run održala se ove nedjelje 7. svibnja po četvrti put u Zadru gdje su sudjelovali i studenti svih fakulteta i sveučilišnih odjela Sveučilišta u Rijeci. Za izlječenje nepovratnog oštećenja vratne kralježnice trčalo je čak 396 riječkih studenata, čime su postigli titulu 10. najvećeg tima na svijetu i čak najvećeg studentskog tima ikada u povijesti Wings For Life utrke na cijelom svijetu! 

USRED logo

Generalna skupština Udruge srednjoškolaca

Generalna skupština Udruge srednjoškolaca

Generalna skupština Udruge srednjoškolaca

NVURH

Novi saziv, nova snaga

U MZOS-u održana konstituirajuća sjednica Nacionalnog vijeća učenika

U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta danas, 20. ožujka, održana je konstituirajuća sjednica Nacionalnog vijeća učenika, najvišega predstavničkog tijela učenika osnovnih i srednjih škola. Vijeće se sastoji od 21 člana iz 21 županije.

at

MAT LIGA

Prijavite ekipu za natjecanje iz matematike

MAT liga ekipno je natjecanje iz matematike za učenike osnovnih i srednjih škola nastalo sa željom popularizacije matematike, veće motivacije učenika i njihovih mentora u radu te poticanja zajedništva i timskog rada.

b

Brač čeka mlade filmofile

BFF: Filmska škola

BFF: FILMSKA ŠKOLA će kroz četverodnevne aktivnosti upoznati polaznike s osnovama nastajanja filma. Mentorirani od strane vrhunskih profesionalaca iz svijeta filma, polaznici će moći saznati sve tajne zanata te razvijati i ideju za vlastiti film.