Andrej Plenković u VII. gimnaziji

Hrvatski europarlamentarac održao predavanje srednjoškolcima

Plenković3
Pogledaj fotogaleriju
Plenkovič2
Plenković1
Plenković3

Udruga srednjoškolaca i Vijeće učenika grada Zagreba su u suradnji s Uredom Andreja Plenkovića organizirali tribinu u VII gimnaziji u Zagrebu. Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Andrej Plenković održao je predavanje učenicima VII. Gimnazije u Zagrebu.

Naš europarlamentarac naišao je na radoznalu i ambicioznu publiku, koja mu je nakon izlaganja postavila brojna pitanja.
Plenković je učenike podsjetio na njihovu ulogu u hrvatskom društvu te ih potaknuo na snažnije djelovanje unutar njihovih zajednica.
Mlade je savjetovao da se posvete učenju stranih jezika, redovno izvršavaju obveze na fakultetima te da nastoje provesti dio studija u inozemstvu.
Istaknuo je da Hrvatsku u EU očekuje preko 11 milijardi eura u financijskim planovima Unije kroz narednih 7 godina. Ta sredstva Hrvatskoj bi trebala osigurati ekonomski rast i razvoj, a upravo će aktualna generacija mladih osjetiti najviše koristi od svih mogućnosti koje Unija nudi svojim zemljama članicama.


Zastupnik Plenković  izrazio je želju za održavanjem novih tribina u Zagrebu, a Udruga srednjoškolaca i Vijeće učenika grada Zagreba dat će sve od sebe da mu to i omoguće. Očekujemo da će se iduća tribina održati kroz par tjedana i to u jezičnoj školi u Novom Zagrebu.

Niz tribina koje slijede samo će dodatno učvrstiti vezu između Vijeća učenika grada Zagreba i Udruge srednjoškolaca.

Komentari na članak

Vezani članci

d

Zanima vas dizajn?

Dizajnerska početnica za srednjoškolce: Reagiraj/ilustriraj!

Na Umjetničkoj akademiji u Splitu započinje jedna vrlo zanimljiva radionica.

3

O ljepotama zavičaja

Udruga Mlada pera raspisala novi natječaj “Nikad ne bi pogodio!”, predviđene novčane nagrade u iznosu od 700, 500 kn i 250 kn

Nedavno osnovana udruga Mlada pera poslala je priopćenje za medije o njihovom novom natječaju ” Nikad ne bi pogodio!” koje u cijelosti objavljujemo.

http://softwarecity.hr/wp-content/uploads/2016/08/code-club-projekt-naslovna.png

Code Club 2017.

Ljetna škola informatike 2017.

Code Club će i ove godine okupiti tridesetak srednjoškolaca, s ciljem da u ograničenom razdoblju od 5 dana (21.08.-25.08.), učenici nauče tehnologije i primijene ih na konkretnom praktičnom projektu.

OSNOVAN JE EUPAS!

OSNOVAN JE EUPAS!

OSNOVAN JE EUPAS!

USRED u školama zahvaljujući poduzeću B1 PLAKAT

USRED u školama zahvaljujući poduzeću B1 PLAKAT

USRED u školama zahvaljujući poduzeću B1 PLAKAT