Ne morate se "švercati" vikendom

Tijekom adventa besplatan javni prijevoz vikendom

Studentski.hr

Uspinjača za Gornji grad također će biti besplatna cijelo vrijeme adventa

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas na Trgu bana Jelačića da će javni prijevoz od danas biti besplatan svaki vikend od petka u podne do nedjelje u ponoć za vrijeme adventa, do 8. siječnja. Time se želi potaknuti Zagrepčane da ne ide autima u centar grada već koriste javni prijevoz kako se ulice ne bi zagušivale.

Prva zona će biti besplatna, ali se druga zona naplaćuje, piše Večernji list.

Iz Zagrebparkinga najavili su da je od danas svaki dan do 8. siječnja besplatno parkiranje automobila na istočnom i zapadnom parkiralištu uz Velesajam, na velikom parkiralištu na Trgu Francuske Republike, te na Aveniji Gojka Šuška. Uspinjača za Gornji grad također će biti besplatna cijelo vrijeme adventa.

Komentari na članak

Vezani članci

hrv vojno učilište

Želiš postati vojnik? Posjeti HVU i otkrij sve čari koje skriva!

Dan otvorenih vrata „Dr. Franjo Tuđman“

Posjeti HVU, upoznaj se sa svim objektima vojarne, saznaj informacije iz prve ruke kroz razgovor s kadetima, dođi na Dan otvorenih vrata!

k2

Nove mjere

Novčane kazne za roditelje čija djeca kasne u školu

Roditelji čija djeca kasne u školu mogli bi ubuduće zbog toga plaćati novčanu kaznu.

h

Blagdanski poklon

HAVC: Online maraton kratkometražnih filmova

HAVC najavljuje online maraton sa šest domaćih filmova koji će se moći pogledati od 31. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. na internetskoj stranici www.havc.hr. 

k

DORF

12. Festival dokumentarnog rock-filma u Vinkovcima

Cijeli tjedan u lapidariju Gradskog muzeja Vinkovci slijedi program 12. Festivala dokumentarnog rock-filma DORF u kombinaciji s trodnevnim programom 6. Antičkih filmskih večeri.

hah

Za hrabre i kreativne

"Poduzetnik budućnosti" - kako razviti ideju i što je potrebno za uspjeh?

Ove godine Ekonomska klinika po treći put organizira ovaj projekt koji će se realizirati kroz 5 besplatnih predavanja svake subote od 14.04. do 12.05. Posebno, za razliku od prethodnih godina, na drugom predavanju jedna od tema će biti i kriptovalute (Bitcoin).