Hrvatska kuća srca

Svjetski dan srca

Studenti medicine

Zagrepčani, odazovite se na javnozdravstvenu akciju: mjerenje arterijskog tlaka, kolesterola, glukoze, izračun tjelesnog indeksa i savjeti nutricionista

Javnozdravstvena akcija povodom Svjetskog dana srca, u organizaciji zaklade „Hrvatska kuća srca“ i Gradskog ureda za zdravstvo u suradnji s Hrvatskim kardiološkim društvom i Hrvatskom udrugom kardioloških medicinskih sestara, održat će se u subotu 29. rujna na Trgu bana Josipa Jelačića od 10.00 do 14.00 sati. 

U sklopu javnozdravstvene akcije građani će imati priliku s pomoću pomoću Microlife tlakomjera mjeriti arterijski tlak, što može otkriti fibrilaciju atrija, izračunati BMI (tjelesni) indeks, savjetovati se sa stručnim nutricionistima o zdravoj prehrani, procijeniti ovisnost o nikotinu s pomoću Fagerstromovog testa, naučiti kako pristupiti oživljavanju, izmjeriti kolesterol i glukozu kako bi saznali svoj kardiovaskularni rizik, a najmlađi će moći sudjelovati u dječjoj igraonici „Obećaj svojemu srcu“.

Javnozdravstvenoj akciji na trgu prisustvovat će i gradonačelnik Milan Bandić, u 10:30 sati.

Za sve izjave bit će prisutni i akademik Davor Miličić, upravitelj Zaklade „Hrvatska kuća srca“ i Ivana Portolan Pajić, dr. med., članica Upravnog dobra Zaklade „Hrvatska kuća srca“ i zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo.

Komentari na članak

Vezani članci

d

Srednjoškolci, ovo je vaša šansa!

Božićni popust na kotizacije za Innovation Academy

U razdoblju od 8. do 13. siječnja u prostorijama sveučilišta Rochester Institute of Technology u Zagrebu održat će se zimsko izdanje projekta Innovation Academy.

USRED logo - bijeli

Generalna skupština

Generalna skupština

Generalna skupština

Vodič za rad preko ljetnih praznika

Saznaj kako se srednjoškolci mogu zaposliti!

Vodič za rad preko ljetnih praznika

Želiš li raditi preko praznika, a ne znaš kako? Vodič daje odgovore na sva tvoja pitanja. Sretno sa zaposlenjem!

http://smotra.unizg.hr/program/

Saznaj sve što te zanima o fakultetima

Smotra Sveučilišta 2015.

Pohađate srednju školu? Planirate upisati fakultet ili višu školu, a imate pitanja, nedoumica ili ste samo željni upoznavanja novih ljudi? Vjerujem da je odgovor '' da'' , stoga je ovo odličan događaj za vas. Ovogodišnja Smotra Sveučilišta održava se od 12. do 14. studenoga 2015. u prostoru Studentskog centra, na poznatoj nam adresi – Savska 25.

1

Prilika koja se ne propušta

Nauči besplatno strani jezik ili svirati neki instrument

Besplatna škola stranih jezika i glazbena škola. Prilika koju stvarno ne smiješ propustiti.