Saznaj sve što te zanima o fakultetima

Smotra Sveučilišta 2015.

http://smotra.unizg.hr/program/

Pohađate srednju školu? Planirate upisati fakultet ili višu školu, a imate pitanja, nedoumica ili ste samo željni upoznavanja novih ljudi? Vjerujem da je odgovor '' da'' , stoga je ovo odličan događaj za vas. Ovogodišnja Smotra Sveučilišta održava se od 12. do 14. studenoga 2015. u prostoru Studentskog centra, na poznatoj nam adresi – Savska 25.

Što je novo?

Dosadašnje su smotre nudile informacije učenicima završnih razreda srednjih škola, studentima te drugim posjetiteljima, a cilj je bio pravodobno obavijestiti sve buduće studente o programima studija, nastavnim planovima preddiplomskih i diplomskih studija. Novost je da se ove godine obuhvaća i program poslijediplomskih studija, tako da sadašnji studenti i svi koji su zainteresirani također mogu doći i saznati željene informacije. I ove će se godine studenti moći informirati o zapošljavanju, razvoju karijere,  međunarodnim razmjenama, potrebama na tržištu rada, studentskom životu…

Kako je Smotra izgledala prošle godine?

Prošle godine posjetiteljima su se predstavili svi fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu, strani fakulteti, visoke škole, centri za održavanje priprema za državnu maturu te sponzori Smotre. I sama sam prošle godine posjetila Smotru. Može se saznati puno informacija, predstavnici su bili pristupačni i simpatični, samo je trebalo biti strpljiv zbog velike gužve. Možete čak nešto i naučiti, npr. na štandu Medicinskog Fakulteta, studenti su pokazivali osnovne vještine pri pružanju prve pomoći. http://www.unizg.hr/uploads/RTEmagicC_smotra_-_studenti.jpg.jpg

Savjet:

Svakako svratite na info štand same Smotre. Tamo ćete dobiti program Smotre, plan gdje se što nalazi, vodič za buduće studente te knjigu sa svim fakultetima, uz kratak opis svakog. 

Komentari na članak

Vezani članci

split

Studentski život u Splitu

Što Split može ponuditi studentima?

Zagreb slovi za najbolji studentski grad u Hrvatskoj i o njemu se najviše priča, no dokaz da ostali gradovi ne zaostaju za materopolom jest upravo Split! Što je to što Grad pod Marjanom može ponuditi studentima?

s

APSTRAKTNI ZAGREB

Tri crne točke iliti trokut točaka

Zagreb nas iznenađuje iz dana u dan. Ulicama koje glasno pričaju ili ovaj put jednostavno nametljivo šute.

http://eug2016.com/

Besplatne ulaznice za ceremoniju otvaranja Europskih sveučilišnih igara 2016.

Požuri po besplatne ulaznice za EUG2016!

Zaljubljenici u sport, ali i u dobru zabavu, bliži nam se 13.srpnja - ceremonija otvaranja Europskih sveučilišnih igara. Vremena je malo, stoga požurite po svoju besplatnu ulaznicu! Neka Igre počnu!

klub

Otkrivamo neke od najpopularnijih lokacija za izlaske u Hrvatskoj

Kakva mjesta za izlazak žele srednjoškolci?

U gotovo svakom gradu diljem svijeta srednjoškolci imaju već „zapečaćena“ mjesta, tj. klubove, barove i kafiće gdje redovito izlaze kako bi odvojili misli od škole, obaveza i stresa. Budući da se te lokacije razlikuju po uređenju unutrašnjeg interijera, glazbi koja svira i općenito tome koliko su razvikani među mladima, mjesta za izlazak postaju jedna od kategorija prema kojoj se tinejdžeri dijele i grupiraju. Najčešće to ovisi o ukusu – alternativci vole raznorazne industrial barove i umjetnički uređene klubove, a mainstream publika naklonjenija je glamuroznijim, „elitnim“ lokacijama. No, kakva mjesta za izlazak zaista žele srednjoškolci?

Naslovna

Zagrebački maraton i još mnogo više

Pokreni se

Ako te zanima što to nudi Zagrebački maraton - na pravom si mjestu. U nastavku ovog članka donosimo ti neke pojedinosti najmasovnije utrke u Zagrebu - Zagrebačkog maratona.