Škola u Gunji još nije gotova!

Škola u Gunji još nije gotova!

USRED logo - bijeli

Škola u Gunji još nije gotova!

Premijer Zoran Milanović i ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš današnji dan provode u inspekciji poplavljenih područja. Ujutro su obišli Gunju, a zatim se uputili u obližnje Račinovce.

Iako su radovi na obnovi Osnovne škole Antuna i Stjepana Radića u Gunji u poodmakloj fazi, daleko su od završetka. No, premijeru je na licu mjesta obećano da će škola biti dovršena prije početka nove školske godine.

Preuzeto s vecernji.hr

Za sad je sigurno da se cijela škole neće staviti u funkciju odmah, već će se nastava održavati u podrumu i prizemlju – prema izvoru radnika iz Gunje. U Udruzi se nadamo da će se situacija u školi i cijeloj Gunji normalizirati do prvih pahulja snijega, jer će se u suprotnom “podrumska” nastava morati obustaviti.

Komentari na članak

Vezani članci

x

Velika nagrada za hrvatsku balerinu

Anamarija Marković - zvijezda hrvatskog baleta

Na ovogodišnjem Vaganova Prix natjecanju, održanom u Rusiji, nastupila je i mlada hrvatska balerina Anamarija Marković. Za Anamariju ovo nije prva nagrada svjetske razine, a u nastavku pročitajte što nam je otkrila o natjecanju.

hrv vojno učilište

Želiš postati vojnik? Posjeti HVU i otkrij sve čari koje skriva!

Dan otvorenih vrata „Dr. Franjo Tuđman“

Posjeti HVU, upoznaj se sa svim objektima vojarne, saznaj informacije iz prve ruke kroz razgovor s kadetima, dođi na Dan otvorenih vrata!

http://www.prakticanzivot.com/wp-content/uploads/2012/03/imenik-620x350.jpg

Nastava počinje 3. rujna, završava 14. lipnja

Raspored školske godine 2018./2019.

Prema odluci resornog ministarstva, nova nastavna godina počet će u ponedjeljak 3. rujna 2018. godine, a završiti u petak 14. lipnja 2019. godine. Školska godina, pak, počinje 1. rujna 2018., a završava 31. kolovoza 2019. godine.

naslovna1

Kalendar za školsku godinu 2017./2018.

Kada nas sve očekuju praznici ove školske godine

Ljetni su praznici na izmaku, nova je školska godina pred vratima. Povodom toga, mi Vam donosimo kalendar za novu školsku godinu kako biste znali kada dolaze, svima nama, omiljeni praznici.

nsk

Zagreb

Ljetno radno vrijeme Nacionalne i sveučilišne knjižnice

Od 16. srpnja do 19. kolovoza 2018.