novosti!

PROFESOR KOJI JE DOBIO BATINA I PRIJE SE TUKAO Javio se bivši maturant koji je imao okršaj s njim: 'Kad me boksnuo, uzvratio sam mu i sastavio ga!'

prof

Profesor je bio pod utjecajem alkohola od 3,2 promila.

Pijani koprivnički profesor, kojega je prošli tjedan na krvavoj maturalnoj zabavi nokautirao učenik Obrtničke škole, batine na fešti maturanata dobio je i prije nekoliko godina, piše Podravski.hr.

Isti portal ovih dana razgovarao je s maturantom koji se tad potukao s dotičnim profesorom. Također je bila maturalna večer Obrtničke škole, a proslava je bila u hotelu Bijela kuća u Koprivnici.

- S tim profesorom tjelesnoga odgoja posvađao sam se te noći i on me potom iz čista mira dvaput 'boksnuo' u glavu. Nije bio toliko pijan kao sad na videosnimci. Što sam mogao? Uzvratio sam mu jednim udarcem i 'sastavio ga'. Došli su hitna i policija, a zbog svega toga završili smo na Prekršajnom sudu u Koprivnici koji nas je i osudio - ispričao je bivši maturant za Podravski.hr.

- Ako mu škodi, bolje da ne pije - poručio je nekadašnji učenik Obrtničke škole koji je htio ostati anoniman.

A mladić koji je na prošlotjednoj maturalnoj zabavi udario i teško ozlijedio profesora kazneno je prijavljen državnom odvjetništvu. Kako je navela policija, "sumnja se da je 18-godišnji učenik (0,51 promila alkohola) tijekom maturalne zabave, oko 2.35 sati, teško ozlijedio 48-godišnjaka. Profesor je prethodno fizički napao učenika udarivši ga šakom u glavu, a ovaj mu je uzvratio".

Profesor je bio pod utjecajem alkohola od 3,2 promila. S obzirom da mu to nije prvi takav incident, Podravski.hr neslužbeno doznaje kako mu u Obrtničkoj školi pripremaju izvanredan otkaz ugovora o radu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

http://www.svjetlorijeci.ba/slike/upload/2013/lifestyle/darovi-bng---ovo.jpg

Dođi u petak, 9. 12. u Algebrin centar u svom gradu!

Dan ludih cijena u Algebri 9. prosinca! Ugrabi 20% popusta!

DJEDICA ČASTI! Riješi se briga zvanih pripreme za državnu maturu već prije Božića. Ne propusti 9. prosinca 2016. mogućnost upisa priprema za državnu maturu u Algebri uz čak 20% popusta.

23

STIPENDIJE

Ljeto u SAD-u: Prijavite se na stipendiju za srednjoškolce Benjamin Franklin

Želiš provesti ljeto na programu za mlade u SAD-u?

Skupština 18'

Održana Skupština USRED-a

Izabrano novo vodstvo Udruge srednjškolaca Hrvatske

Dana 26. svibnja, 2018. godine u Zagrebu (Sv. Duh 26.) održana je druga po redu Izvanredna skupština Udruge srednjoškolaca Hrvatske na kojoj je, između ostalog, birano novo rukovodstvo odnosno novi članovi Upravnog odbora, predsjednica i dopredsjednik.

š

Država bez voznog reda

Država bez voznog reda

Država bez voznog reda

hrv vojno učilište

Upoznaj se s vojnim studijskim programima!

Dan otvorenih vrata „Dr. Franjo Tuđman“ -10.12.2016. godine

Posjeti HVU, upoznaj se sa svim objektima vojarne, saznaj informacije iz prve ruke kroz razgovor s kadetima, dođi na Dan otvorenih vrata!