novosti!

PROFESOR KOJI JE DOBIO BATINA I PRIJE SE TUKAO Javio se bivši maturant koji je imao okršaj s njim: 'Kad me boksnuo, uzvratio sam mu i sastavio ga!'

prof

Profesor je bio pod utjecajem alkohola od 3,2 promila.

Pijani koprivnički profesor, kojega je prošli tjedan na krvavoj maturalnoj zabavi nokautirao učenik Obrtničke škole, batine na fešti maturanata dobio je i prije nekoliko godina, piše Podravski.hr.

Isti portal ovih dana razgovarao je s maturantom koji se tad potukao s dotičnim profesorom. Također je bila maturalna večer Obrtničke škole, a proslava je bila u hotelu Bijela kuća u Koprivnici.

- S tim profesorom tjelesnoga odgoja posvađao sam se te noći i on me potom iz čista mira dvaput 'boksnuo' u glavu. Nije bio toliko pijan kao sad na videosnimci. Što sam mogao? Uzvratio sam mu jednim udarcem i 'sastavio ga'. Došli su hitna i policija, a zbog svega toga završili smo na Prekršajnom sudu u Koprivnici koji nas je i osudio - ispričao je bivši maturant za Podravski.hr.

- Ako mu škodi, bolje da ne pije - poručio je nekadašnji učenik Obrtničke škole koji je htio ostati anoniman.

A mladić koji je na prošlotjednoj maturalnoj zabavi udario i teško ozlijedio profesora kazneno je prijavljen državnom odvjetništvu. Kako je navela policija, "sumnja se da je 18-godišnji učenik (0,51 promila alkohola) tijekom maturalne zabave, oko 2.35 sati, teško ozlijedio 48-godišnjaka. Profesor je prethodno fizički napao učenika udarivši ga šakom u glavu, a ovaj mu je uzvratio".

Profesor je bio pod utjecajem alkohola od 3,2 promila. S obzirom da mu to nije prvi takav incident, Podravski.hr neslužbeno doznaje kako mu u Obrtničkoj školi pripremaju izvanredan otkaz ugovora o radu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

d

Prilika za mlade pisce

Natječaj za književnu nagradu „Tea Benčić Rimay“

Pišete pjesme u prozi? Ovo je idealan natječaj za vas!

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/d4/ae/53/d4ae53591dcf85100a6f666a2196561f.jpg

Međunarodni dan pismenosti

Zašto pismeni dečki bolje prolaze kod cura

Pismenost je poznavanje pisma, umijeće čitanja i pisanja. Oko 82% svjetske populacije pismeno je.

http://www.vpz.hr/2016/07/05/ucenici-upisu-smjer-drvni-tehnicar-tehnickoj-skoli-virovitica-dobit-ce-stipendiju-skolovanje-besplatne-udzbenike-te-sigurno-zaposlenje-po-zavrsetku-obrazovanja/

Tehnička škola Virovitica

Besplatni udžbenici i stipendije

Učenici koji upišu smjer drvni tehničar u Tehničkoj školi u Virovitici, dobit će besplatne udžbenike i stipendije za školovanje. Dobra prilika za sve osmaše!

pts2

"Kada ne žele profesori, mi ćemo!"

Prosvjed učenika Poštanske i telekomunikacijske škole u Zagrebu

Sutra, 21.12. 2016. godine priključite se prosvjedu učenika srednjih škola na adresi Kennedyjev trg 9. u 12:45 sati.

zgt

Modernizacija poslovanja i aplikacija koja će podići standard usluge

ZET-ovu kartu od sada ćete moći kupiti putem aplikacije, a pokaz ‘napuniti’ preko portala

Ako se nađete u busu ili tramvaju bez lipe u džepu, a nemate novca ni na bankovnom računu, ne brinite, ZET sprema novo rješenje.