Mirenje kao rješenje

Poziv na Malu školu medijacije

med

Mala škola medijacije održava se u Lovranu u razdoblju od 3. do 7. travnja 2018. godine i potpuno je besplatna što znaći da troškove putovanja, hrane i smještaja snosi organizator! Prijaviti se mogu svi učenici srednjih škola od 1. do 4. razreda na području Republike Hrvatske.

U sklopu projekta "(Ne)budi mi (ne)prijatelj!" Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u suradnji sa Srednjom školom Ludbreg provodi Malu školu medijacije.

U Maloj školi medijacije učit ćeš o medijaciji (posredovanje treće osobe u sporu, alternativno rješavanje sukoba u kojem se nastoji postići mirenje i rješenje da se svi osjećaju kao pobjednici), nenasilnoj komunikaciji, toleranciji i tehnikama aktivnog slušanja na radionicama koje će voditi volonteri i članovi Hrvatske udruge za mirenje. Škola se održava u Lovranu u razdoblju od 3. do 7. travnja 2018. godine i potpuno je besplatna što znaći da troškove putovanja, hrane i smještaja snosi organizator! Prijaviti se mogu svi učenici srednjih škola od 1. do 4. razreda na području Republike Hrvatske. 

Kako se prijaviti?

Za potpunu prijavu ispuni obrazac na linku:  https://goo.gl/NBZsie, mailom pošalji motivacijsko pismo na adresu npc.volonteri@gmail.com u kojem ćeš na jednoj strani napisati svoju biografiju, a na drugoj analizu jedne od ponuđenih tema:

1. Medijacija je moja motivacija!

2. Kako (ne)reagirati na nasilje?

3. Jesu li konflikti uvijek loši?

- font mora biti veličine 12

 

Ovdje ćeš naći detaljne upute za motivacijsko pismoUpute za motivacijsko pismo- Mala škola medijacije

Također, trebaš priložiti i pisanu suglasnost roditelja o sudjelovanju koju ćeš naći ovdje: 

Suglasnost za sudjelovanje na Maloj školi medijacije

Prijave se primaju najkasnije do 11. ožujka 2018. Budući da je broj sudionika ograničen na 20, provest će se selekcija na temelju geografske i dobne zastupljenosti, ali i na temelju motivacijskog pisma! Informaciju jeste li odabrani za sudjelovanje dobit ćete najkasnije do 14. ožujka 2018. godine. Odabrani kandidati dobit će na mail detaljne informacije o hotelu, programu i ostalim pojedinostima.

 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

s

Wings For Life World Run 2017.

U nedjelju 7. svibnja studenti svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci trčali su za one koji ne mogu!

Humanitarna utrka Wings For Life World Run održala se ove nedjelje 7. svibnja po četvrti put u Zadru gdje su sudjelovali i studenti svih fakulteta i sveučilišnih odjela Sveučilišta u Rijeci. Za izlječenje nepovratnog oštećenja vratne kralježnice trčalo je čak 396 riječkih studenata, čime su postigli titulu 10. najvećeg tima na svijetu i čak najvećeg studentskog tima ikada u povijesti Wings For Life utrke na cijelom svijetu! 

festival

U ZAGREBU I SPLITU

Festival svjetske književnosti 2018.

Šesti Festival svjetske književnosti održat će se, već tradicionalno, početkom rujna, i ponovno u Zagrebu i Splitu.

http://www.icv.hr/wp-content/gallery/29-10-bista/3010ivsic2.JPG

Svečanost u Orahovici

Otkrivena spomen-bista Stjepanu Ivšiću u bronci

Prošle smo godine, povodom Dana škole, u holu otkrili spomen-bistu u gipsu Stjepanu Ivšiću, akademiku po kojemu naša škola nosi ime.

zastava

Želiš razgovarati s diplomatima? Onda je ovo prilika za tebe!

Posjeti Veleposlanstvo SAD-a!

Ovo je prilika za tebe! Saznaj sve o poslu diplomata i veleposlanika, postavi pitanja i zabavi se!

x

Značajno priznanje Filozofskom fakultetu

Osječki Filozofski fakultet najbolji u Hrvatskoj

Agencija za znanost i visoko obrazovanje, ustanova koja brine o osiguravanju kvalitete u visokom obrazovanju i znanosti, ustrojena na iskustvima zemalja Europske unije, dodijelila je osječkom Filozofskom fakultetu certifikat za kvalitetu sustava.