Želiš razgovarati s diplomatima? Onda je ovo prilika za tebe!

Posjeti Veleposlanstvo SAD-a!

zastava

Ovo je prilika za tebe! Saznaj sve o poslu diplomata i veleposlanika, postavi pitanja i zabavi se!

Udruga srednjoškolaca Hrvatske organizira nastupni posjet Veleposlanstvu SAD-a za srednjoškolce, jedini je uvjet  dobro poznavanje engleskog jezika!

Možda vas zanima gdje diplomati stanuju u Zagrebu, putuju li po Hrvatskoj, kakvu hranu vole, zašto su došli u Hrvatsku, gdje njihova djeca idu u školu, što im se najviše ovdje sviđa, koji su najveći izazovi u poslu veleposlanika ili diplomata, što planiraju napraviti za vrijeme svog mandata u Hrvatskoj, hoće pomoći Hrvatskoj na ekonomskom planu i sl. Ovo su samo neka od mnogih pitanja koja ćete moći postaviti, također, saznajte mogućnosti obrazovanja u SAD-u.

 

 

 

Pozivamo sve zainteresirane srednjoškolce koji su u mogućnosti u srijedu, 7. prosinca 2016. godine prisustvovati posjetu da popune obrazac.

****PRIJAVE SU ZAVRŠENE****

Udruga je uspjela osigurati besplatan prijevoz (Glavni kolodvor - Veleposlanstvo - Glavni kolodvor), stoga ti ne trebaš ništa platiti, jedini jeuvjet da imaš osobnu iskaznicu!

*Broj mjesta je ograničen!

**Ispričnice za školu su osigurane

 

Vidimo se! :D 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Štedopis caffe

PETAK, 14. LISTOPADA

Prijavi se na kviz o novcu i financijama za srednjoškolce u Rijeci i osvoji putovanje u Gardaland

Što: Štedopis Caffe - kviz o financijama i novcu za srednjoškolce Gdje: Klub mladih Rijeka, Ul. Erazma Barčića 9a Vrijeme održavanja: 14. listopada 2016., 19:30-21:00

x

Razgovor s Ivanom Jurlinom iz udruge Osijek Software City

INTERVJU Ivan Jurlina - Istražujte ono što u vama budi strast i ne odustajte unatoč preprekama

Nakon uspješno provedenih projekata koji su okupili inovatore i mlade poduzetnike iz cijele regije, udruga Osijek Software City organizirala je projekte za srednjoškolce. Velik odaziv učenika dokazuje da nam je potrebno više takvih kvalitetnih događaja. Razgovarali smo s Ivanom Jurlinom, koordinatorom projekata Udruge.

https://www.google.hr/search?q=hrvatski+obrazovni+sustav&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiI2-qa-6DPAhUKbRQKHeVZChMQ_AUIBigB#imgrc=iPxGVwGcW8eV8M%3A

Prednosti i nedostatci hrvatskog obrazovnog sustava

Bolje obrazovanje za bolju budućnost!

Obrazovanje podrazumijeva ustanovu, proces, sadržaj i rezultat organiziranog i/ili slučajnog učenja, a omogućuje razvoj različitih kognitivnih sposobnosti i stjecanje raznovrsnih znanja, vještina, umijeća i navika.

jednakost i tolerancija protiv nasilja

16. STUDENOGA - MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE

Mladi Lošinjani sudjeluju u kreiranju boljeg svijeta

Svjetski dan tolerancije obilježava se 16.listopada svake godine. Time se želi podsjetiti na poštovanje i uvažavanje drugačijih od nas. Obilježava se od 1996. kada su članice UN-a ustanovile Dan tolerancije u skladu s Deklaracijom o princima tolerancije. Učenici lošinjske srednje škole ove su ga godine odlučili obilježiti prigodnim videom.

iui

Srednjoškolka o kurikularnoj reformi

Pita li se nas?

Što o Cjelovitoj kurikularnoj reformi misle učenici?