Želiš razgovarati s diplomatima? Onda je ovo prilika za tebe!

Posjeti Veleposlanstvo SAD-a!

zastava

Ovo je prilika za tebe! Saznaj sve o poslu diplomata i veleposlanika, postavi pitanja i zabavi se!

Udruga srednjoškolaca Hrvatske organizira nastupni posjet Veleposlanstvu SAD-a za srednjoškolce, jedini je uvjet  dobro poznavanje engleskog jezika!

Možda vas zanima gdje diplomati stanuju u Zagrebu, putuju li po Hrvatskoj, kakvu hranu vole, zašto su došli u Hrvatsku, gdje njihova djeca idu u školu, što im se najviše ovdje sviđa, koji su najveći izazovi u poslu veleposlanika ili diplomata, što planiraju napraviti za vrijeme svog mandata u Hrvatskoj, hoće pomoći Hrvatskoj na ekonomskom planu i sl. Ovo su samo neka od mnogih pitanja koja ćete moći postaviti, također, saznajte mogućnosti obrazovanja u SAD-u.

 

 

 

Pozivamo sve zainteresirane srednjoškolce koji su u mogućnosti u srijedu, 7. prosinca 2016. godine prisustvovati posjetu da popune obrazac.

****PRIJAVE SU ZAVRŠENE****

Udruga je uspjela osigurati besplatan prijevoz (Glavni kolodvor - Veleposlanstvo - Glavni kolodvor), stoga ti ne trebaš ništa platiti, jedini jeuvjet da imaš osobnu iskaznicu!

*Broj mjesta je ograničen!

**Ispričnice za školu su osigurane

 

Vidimo se! :D 

 

Komentari na članak

Vezani članci

jednakost i tolerancija protiv nasilja

16. STUDENOGA - MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE

Mladi Lošinjani sudjeluju u kreiranju boljeg svijeta

Svjetski dan tolerancije obilježava se 16.listopada svake godine. Time se želi podsjetiti na poštovanje i uvažavanje drugačijih od nas. Obilježava se od 1996. kada su članice UN-a ustanovile Dan tolerancije u skladu s Deklaracijom o princima tolerancije. Učenici lošinjske srednje škole ove su ga godine odlučili obilježiti prigodnim videom.

srednjoškolci prosvjed

Kolege srednjoškolci iz BiH

Srednjoškolci iz BiH prosvjedovali protiv podjela škola na nacionalnoj osnovi

Nekoliko desetaka srednjoškolaca prosvjedovalo je u Jajcu u središnjoj Bosni protiveći se najavama županijskih vlasti da će formirati i srednju školu za Bošnjake dijeleći učenike po nacionalnoj osnovi.

vlastiti izvor

Novi dizajn i nova adresa portala

USRED približava srednjoškolce fakultetskom obrazovanju udruživanjem sa Studentskim.hr

Udruga srednjoškolaca Hrvatske pokrenula je novi portal namijenjen srednjoškolcima koji na jednom mjestu nudi informacije o upisima u srednje škole, pravima učenika, radu preko ljeta, državnoj maturi te upisima na fakultete.

Naša prava - film - kadar

Naša prava

Udruga srednjoškolaca snimila dokumentarni film o učeničkim pravima

Idejni začetnik filma, Udruga srednjoškolaca, ugostila je i predstavnike Nacionalnog vijeća učenika i profesore i ravnatelje. Premjera filma je predviđena sredinom rujna.

a

USRED Bruxellesa

Megaprojekt za srednjoškolce uskoro dolazi i u Hrvatsku

Međunarodni akcijski dan solidarnosti, o kojem smo svojevremeno već pisali, stiže i u Hrvatsku! Potvrda je tome seminar o organizaciji i provođenju istog, kojemu su članovi delegacije Udruge srednjoškolaca Hrvatske uspješno prisustvovali. Od trenutka slijetanja u Zagreb već se smišljaju daljnji planovi...