Zajedno mijenjamo hrvatski obrazovni sustav

Pošalji pismo ministru!

d

Prilika koju ne smiješ propustiti ako želiš promjene u hrvatskom obrazovnom sustavu! Pošalji pismo ministru!

Dragi učenici, učitelji, profesori, ravnatelji, roditelji,

danas je Vaš dan - Međunarodni dan srednjoškolaca. Cilj je ovog dana razgovarati o pravima učenika, kao i pravima svih koji su s njima povezani - o pravima učitelja, profesora, ravnatelja i roditelja.

Udruga srednjoškolaca Hrvatske (USRED) udruga je mladih s ciljem stvaranja organizacije koja će dati težinu i neovisnost trenutnom predstavničkom tijelu učenika - Nacionalnom vijeću učenika Republike Hrvatske (NVURH). Nakon konzultacija sa srednjoškolacima diljem Republike Hrvatske, Udruga želi da mnijenje srednjoškolaca uđe u jedinstvenu strategiju obrazovanja.

Udruga srednjoškolaca Hrvatske poziva Vas da napišete pismo ministru! Ukažite na svu problematiku na koju nailazite, propuste u obrazovnom sustavu, javno izrecite kakvo je stanje u Vašoj školi, što biste željeli promijeniti. Svako Vaše pismo prilika je da zajedno promijenimo naš obrazovni sustav! Neka se naš glas čuje, neka se naša vizija srednjoškolskog obrazovanja ostvari!

Svoja pisma šaljite na ministar@mzos.hr . Pisma šaljite od 17. do 24.11.

Ministarstvo ima rok od 10 dana da Vam odgovori. Ako Vam ne odgovori, pismo pošaljite nama na ured@usred.hr !

 

Komentari na članak

Vezani članci

http://hagede.hr/wp-content/uploads/sites/181/2016/08/mmexport1472044795652_resized.jpg

13. Međunarodna geografska olimpijada

Brončane medalje za hrvatske učenike

Hrvatski učenici na 13. Međunarodnoj geografskoj olimpijadi osvojili su brončane medalje.

Film Zlato je zlato

'Zlato je zlato' ostavio odjek u medijima

Film požeških učenika pokrenuo temu vrijednosti znanja

Mislili smo napraviti koncert u čast naših informatičkih i matematičkih olimpijaca, ali to nismo mogli realizirati, pa smo se odlučili snimiti video koji će nositi istu poruku. Nije nam do veličanja pregleda na Youtubeu, već do poruke koju film nosi. Tek sada je, kada su o videu i temi pisali najveći nacionalni mediji, film ispunio svoju svrhu, kaže Aleksandra Pavlović.

https://www.google.hr/search?q=hrvatski+obrazovni+sustav&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiI2-qa-6DPAhUKbRQKHeVZChMQ_AUIBigB#imgrc=iPxGVwGcW8eV8M%3A

Prednosti i nedostatci hrvatskog obrazovnog sustava

Bolje obrazovanje za bolju budućnost!

Obrazovanje podrazumijeva ustanovu, proces, sadržaj i rezultat organiziranog i/ili slučajnog učenja, a omogućuje razvoj različitih kognitivnih sposobnosti i stjecanje raznovrsnih znanja, vještina, umijeća i navika.

naslovna1

Kalendar za školsku godinu 2017./2018.

Kada nas sve očekuju praznici ove školske godine

Ljetni su praznici na izmaku, nova je školska godina pred vratima. Povodom toga, mi Vam donosimo kalendar za novu školsku godinu kako biste znali kada dolaze, svima nama, omiljeni praznici.

Studentski.hr

Ne morate se "švercati" vikendom

Tijekom adventa besplatan javni prijevoz vikendom

Uspinjača za Gornji grad također će biti besplatna cijelo vrijeme adventa