Informacije o zimskoj školi Innovation Academy

Ove subote održava se besplatni Innovation Academy meetup

d

U subotu, 9. prosinca 2017. godine u prostorijama coworking prostora HUB 385 održat će se posljednji ovogodišnji meetup za srednjoškolce u sklopu projekta Innovation Academy.

Innovation Academy, projekt u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije, kroz zimsku i ljetnu školu te konferenciju okuplja talentirane i ambiciozne pojedince srednjoškolske dobi s ciljem upotpunjavanja njihovog obrazovanja po pitanju znanja i vještina koja će im biti potrebna u budućnosti.

U razdoblju od 8. do 13. siječnja 2018. godine održat će se zimska škola Innovation Academy koja će kroz pet trodnevnih programa okupiti stotinjak srednjoškolaca. Programi zimske škole za srednjoškolce obuhvatit će područja budućih vještina u poslovanju, poduzetništva, programiranja, društvenih mreža te prezentacijskih i komunikacijskih vještina. Osim zanimljivih predavanja i radionica, program polaznicima nudi upoznavanje motiviranih i talentiranih vršnjaka, mentorstvo od strane stručnjaka u svom području rada i djelovanja, posjete uspješnim poduzećima te stjecanje znanja i vještina koje će im biti prijeko potrebne u budućnosti.

Više informacija o zimskoj školi zainteresirani učenici mogu dobiti na Innovation Academy meetupu koji će se održati 9. prosinca 2017. godine u prostorijama coworking prostora HUB 385. U sklopu meetupa održat će se kratki panel na temu “Kad sam bio mlad” koji će okupiti poznate hrvatske poduzetnike i menadžere koji će sa sudionicima podijeliti svoje iskustvo i savjete po pitanju odrastanja i ulaska u poslovni svijet. Također, svi sudionici meetupa ostvaruju 25% popusta na redovnu cijenu kotizacija za zimsku školu Innovation Academy.

Ulaz na meetup je besplatan, a svi zainteresirani učenici mogu rezervirati svoje mjesto na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/h65XWVuS4I4ExZTh1

 

Komentari na članak

Vezani članci

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/d4/ae/53/d4ae53591dcf85100a6f666a2196561f.jpg

Međunarodni dan pismenosti

Zašto pismeni dečki bolje prolaze kod cura

Pismenost je poznavanje pisma, umijeće čitanja i pisanja. Oko 82% svjetske populacije pismeno je.

http://weburbanist.com/wp-content/uploads/2015/09/modern-libraries-monterrey-1.jpg

Obilježavanje Dana hrvatskih knjižnica

Knjižnice za bolje sutra

Dan hrvatskih knjižnica ove se godine obilježava u petak 11.11., a pojedine informacije o ovome posebnom i jedinstvenom danu možete saznati baš u ovom članku, a potom se dalje rapitati o događajima u gradskim knjižnicama.

h

Vrijedne novčane nagrade

HAK-ov natječaj za filmaše

Hrvatski autoklub raspisuje natječaj za kratki film na temu "Sigurnosni pojas u prometu". Filmovi mogu biti bilo kojeg roda, vrste i žanra, a trajanje je ograničeno na 2 minute. Svoje radove mogu prijaviti mladi do navršene 24 godine. Također, sudionik može biti pojedinac ili grupa. Tri najbolja rada HAK će nagraditi novčanim iznosom od 15.000, 10.000, odnosno 7.000 kuna.

nagrada

MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA

Nagrada Soljačić uručena učenici Ivi Madunić

Nagradu Soljačić, u iznosu od 5.000 američkih dolara, osvojila je Iva Madunić, učenica 3. gimnazije iz Splita, koja je ostvarila najbolje rezultate na ispitima državne mature iz matematike, fizike i hrvatskoga jezika na višoj (A) razini.

Naša prava - film

Promicanje učeničkih prava

Međunarodni dan srednjoškolaca - kampanja “Naša prava”

Kampanju "Naša prava" organizira Udruga srednjoškolaca u suradnji s Nacionalnim vijećem učenika RH povodom obilježavanja Međunarodnog dana srednjoškolaca (17.studeni.2013). Trajanje kampanje je u periodu od 17. do 22. studenog.