Informacije o zimskoj školi Innovation Academy

Ove subote održava se besplatni Innovation Academy meetup

d

U subotu, 9. prosinca 2017. godine u prostorijama coworking prostora HUB 385 održat će se posljednji ovogodišnji meetup za srednjoškolce u sklopu projekta Innovation Academy.

Innovation Academy, projekt u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije, kroz zimsku i ljetnu školu te konferenciju okuplja talentirane i ambiciozne pojedince srednjoškolske dobi s ciljem upotpunjavanja njihovog obrazovanja po pitanju znanja i vještina koja će im biti potrebna u budućnosti.

U razdoblju od 8. do 13. siječnja 2018. godine održat će se zimska škola Innovation Academy koja će kroz pet trodnevnih programa okupiti stotinjak srednjoškolaca. Programi zimske škole za srednjoškolce obuhvatit će područja budućih vještina u poslovanju, poduzetništva, programiranja, društvenih mreža te prezentacijskih i komunikacijskih vještina. Osim zanimljivih predavanja i radionica, program polaznicima nudi upoznavanje motiviranih i talentiranih vršnjaka, mentorstvo od strane stručnjaka u svom području rada i djelovanja, posjete uspješnim poduzećima te stjecanje znanja i vještina koje će im biti prijeko potrebne u budućnosti.

Više informacija o zimskoj školi zainteresirani učenici mogu dobiti na Innovation Academy meetupu koji će se održati 9. prosinca 2017. godine u prostorijama coworking prostora HUB 385. U sklopu meetupa održat će se kratki panel na temu “Kad sam bio mlad” koji će okupiti poznate hrvatske poduzetnike i menadžere koji će sa sudionicima podijeliti svoje iskustvo i savjete po pitanju odrastanja i ulaska u poslovni svijet. Također, svi sudionici meetupa ostvaruju 25% popusta na redovnu cijenu kotizacija za zimsku školu Innovation Academy.

Ulaz na meetup je besplatan, a svi zainteresirani učenici mogu rezervirati svoje mjesto na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/h65XWVuS4I4ExZTh1

 

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski.hr

Ne morate se "švercati" vikendom

Tijekom adventa besplatan javni prijevoz vikendom

Uspinjača za Gornji grad također će biti besplatna cijelo vrijeme adventa

naslovna

Kada kulturu u svoje ruke uzmu Bitorajac i Đurić

700 kvadratnih metara čistog kazališnog ludila uskoro u Zagrebu

Dva glumca koje spaja dugogodišnja suradnja na seriji "Naša mala klinika", ali i mnoge druge, od ove jeseni spaja još nešto. Riječ je o privatnom kazalištu "Luda kuća" na mjestu nekadašnjeg zagrebačkog kina Mosor, u Zvonimirovoj 63 čije se otvorenje očekuje u listopadu ove godine. Svoju ljubav prema kazalištu, glumi, smijehu i zabavi odlučili su pokazati i oživjeti u ovoj originalnoj ideji.

zgt

Modernizacija poslovanja i aplikacija koja će podići standard usluge

ZET-ovu kartu od sada ćete moći kupiti putem aplikacije, a pokaz ‘napuniti’ preko portala

Ako se nađete u busu ili tramvaju bez lipe u džepu, a nemate novca ni na bankovnom računu, ne brinite, ZET sprema novo rješenje.

dm

Pripremi se, pitaj, salušaj i odluči se

Tko pita, ne skita - predavanje za maturante

Dana 11. veljače u 13 sati na adresi Frane Petrića 4 (3. kat) u Zagrebu. Broj mjesta je ograničen!

ncvvo_nacionalni_centar_za_vanjsko_vrednovanje_obrazovanja_tabla.jpg

Nova obavijest

ODGOĐEN ISPIT IZ HRVATSKOG JEZIKA

Odgođen ispit iz Hrvatskog jezika