Napredna fotografija s Damirom Hoykom

Otvorene prijave za Hoykinu Fotosofiju!

a

Hoyka kaže kako si je prije trinaest godina, kada je pokrenuo taj seminar, zadao misiju da će pronaći talentirane fotografe i dati im priliku da unaprijede svoje znanje i kreativnost, da steknu iskustvo rada s klijentima i medijima te da se s njihovim radom upozna i struka i javnost.

Otvorene su prijave za polaznike Fotosofije, besplatnog sedmodnevnog seminara za naprednu fotografiju koji će se pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke održati od 10. do 17. lipnja u Termama Tuhelj.  

Tradicionalno, petnaest odabranih seminarista na predavanjima i tematskim photo sessionima doznat će kako snimiti dobar portret, modnu, reklamnu i art-fotografiju.

Hoyka kaže kako si je prije trinaest godina, kada je pokrenuo taj seminar, zadao misiju da će pronaći talentirane fotografe i dati im priliku da unaprijede svoje znanje i kreativnost, da steknu iskustvo rada s klijentima i medijima te da se s njihovim radom upozna i struka i javnost.

Veseli me vidjeti da je tijekom godina niz naših seminarista uspjelo upisati studij fotografije, ili direktno profesionalizirati svoj rad, što je znak da misija ide u dobrom smjeru. Omogućiti nekome da promijeni život i bavi se onim što ga iskreno veseli neprocjenjiv je osjećaj, istaknuo je.

I ove godine Fotosofija će ugostiti profesionalce s iskustvom rada iza, ali ispred objektiva fotoaparata.

Španjolsko veleposlanstvo dovodi proslavljenog španjolskog fotografa i režisera Eugenija Recuenca. Riječ je o autoru video spota grupe Rammstein "Mein Herz brennt" i Lavazza kalendara, te niza modnih fotografija za prestižne modne magazine poput Voguea i GQ, te fotografija i videospotova za tvrtke Nina Ricci, Pernod Ricard, Bvlgary, Playstation, Gloria Vanderbilt, Freixenet.

Recuenco bi svoje predavanje trebao održati 15. lipnja, a uz reklamne radove, predstavit će i 'Projekt 365' na kojem radi sedam godina. Ulaz na predavanje je besplatan.

Seminaristi će ponovno imati raditi s osobama iz hrvatske i regionalne filmske, glazbene i javne scene, kada su fotografirali Vedranu Mlikotu, Davora Gopca, Renea Bitorajca, Milu Kekina, Doris Pinčić, Brunu Šimlešu, Srđana Gojkovića Gileta, Zorana Predina, Barbaru Kolar.

Hoyka podsjeća da su fotografije s tih snimanja objavljivane u vodećim medijima širom regije, kao i fotografije snimljene na temu 'Moda'.

Detalji o seminaru i prijavi na natječaj, koji je otvoren do 16. svibnja, nalaze se na www.fotosofia.info, gdje je objavljen i casting 'Fotosofia 13 FOTOmodel' za fotomodele, make-up umjetnike, frizere i stiliste - suradnike na snimanju modnih fotografija Fotosofije 13. 

Komentari na članak

Vezani članci

Prazna učionica

PITANJE ASISTENATA U NASTAVI

PITANJE ASISTENATA U NASTAVI

PITANJE ASISTENATA U NASTAVI

PA

Natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA U 2017./2018. godini

MUP objavio Natječaj za upis u Policijsku akademiju u 2017./2018. godini

Dio MUP-ovog Natječaja za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA u 2017./2018. godini

zet

UČENICI MOGU PREUZETI KUPONE ZA SUFINANCIRANI MEĐUMJESNI PRIJEVOZ!

Obavijest za sve učenike koji koriste usluge ZET-a

Na svim prodajnim mjestima ZET-a, kao i na kioscima Tiska i iNovina, od petka, 25. kolovoza, dostupni su mjesečni kuponi za sufinancirani međumjesni prijevoz redovitim učenicima srednjih škola sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske o kriteriju i načinju financiranja troškova javnog prijevoza za školsku godinu 2017./ 2018.

Naslovna

VELIKI USPJEH NAŠIH MATEMATIČARA NA SREDNJOEUROPSKOJ MATEMATIČKOJ OLIMPIJADI U AUSTRIJI

Hrvatski matematičari „pomeli“ konkurenciju na srednjoeuropskoj matematičkoj olimpijadi u Austriji

10. Srednjoeuropska matematička olimpijada održala se od 22. do 28. kolovoza u austrijskom gradu Vöcklabrucku. Naši su učenici postigli izvanredan uspjeh.

b

Neformalno učenje

O geopolitičkoj situaciji balkanskih zemalja: prijavite se na Balkan Youth Forum

Balkan Youth Forum program je neformalnog učenja namijenjen učenicima u rasponu od 16 do 18 godina koji žele razviti dublje razumijevanje geopolitičke situacije balkanskih zemalja, njihove prošlosti i sadašnjosti s ciljem razvijanja vlastitog kritičkog razmišljanja i ostvarivanja održive suradnje u zajednici.