Održivi turizam

Natječaj za srednje škole "Održivi turizam - prilika za razvoj sliva rijeke Save"

s

Zadatak je izraditi projekt kojim će se analizirati postojeće stanje održivog turizma na lokalnoj razini i osmisliti na koji način se to stanje može poboljšati.

U okviru organiziranja 7. Parlamenta mladih sa sliva rijeke Save koji će se održati 1. i 2. lipnja 2018. u Bohinju (Slovenija), Međunarodna komisija za sliv rijeke Save raspisala je za učenike srednjih škola natječaj za najbolji projekt na temu „Održivi turizam - prilika za razvoj sliva rijeke Save“. Rok je 30. 4. 2018. Ovdje možete pronaći propozicije natječaja i prijavnicu. Zadatak je izraditi projekt kojim će se analizirati postojeće stanje održivog turizma na lokalnoj razini i osmisliti na koji način se to stanje može poboljšati. Osam timova s najboljim projektima (po dva rada iz svake zemlje) bit će pozvano da sudjeluje na 7. Parlamentu mladih u Bohinju (Slovenija) gdje će im biti uručene prigodne zahvalnice.

Komentari na članak

Vezani članci

http://www.unizg.hr/fileadmin/template/news/video3.png

Sveučilište u Zagrebu

U četvrtak 3. studenoga obilježava se Dan Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu godinu 1669. prihvaća kao godinu svoga utemeljenja, a 3. studenoga obilježava svoj Dan Sveučilišta (Dies academicus).

1

Osvoji vrijedne nagrade

Nagradni natječaj “Da sam znao/la”

Ovaj nagradni natječaj priređuje i organizira Društvo za komunikacijsku i medijsku kulturu.

http://softwarecity.hr/wp-content/uploads/2016/08/code-club-projekt-naslovna.png

Code Club 2017.

Ljetna škola informatike 2017.

Code Club će i ove godine okupiti tridesetak srednjoškolaca, s ciljem da u ograničenom razdoblju od 5 dana (21.08.-25.08.), učenici nauče tehnologije i primijene ih na konkretnom praktičnom projektu.

Prazna učionica

PITANJE ASISTENATA U NASTAVI

PITANJE ASISTENATA U NASTAVI

PITANJE ASISTENATA U NASTAVI

c

Prva konferencija za mlade koja će vam promijeniti pogled na svijet

Zanimaju te politika, ekonomija, diplomacija? Prijavi se na Croatian Youth Movement!

Voliš raditi u timu, zanima te politika i imaš visoku razinu znanja iz engleskog jezika? Ova je konferencija prava stvar za tebe.