INNOVATION ACADEMY CONFERENCE

Konferencija o vještinama budućnosti za učenike srednjih škola u Zagrebu!

ia22

Mladi će na konferenciji imati priliku kroz predavanja, panele i radionice, raditi na razvoju vlastite poduzetničke ideje ili saznati više i odabrati neko od zanimanja budućnosti.

U subotu, 13.10. u Zagrebu će se održati konferencija za učenike srednjih škola – Innovation Academy Conference. Ova konferencija nastavak je projekta Innovation Academy u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost. Glavni cilj konferencije je podizanje opće razine znanja o digitalnim vještinama, poduzetništvu i vještinama budućnosti kod učenika srednjih škola.

Mladi će na konferenciji imati priliku kroz predavanja, panele i radionice, raditi na razvoju vlastite poduzetničke ideje ili saznati više i odabrati neko od zanimanja budućnosti.

Svoja znanja i životne priče sa srednjoškolcima u subotu će podijeliti zanimljivi predavači poput Lade Tedeschi Fiorio iz Atlantic Grupe, Nike Ilčić – poznate Youtuberice, Petra Divjanovića iz Dekre, Vanje Šebeka iz Algebre i drugih. Ovi predavači će na interaktivan način prenijeti svoje iskustvo i viđenje budućih trendova te osvijestiti mlade o najpotrebnijim vještinama za uspješan odabir karijere.

Glavni fokus konferencije je na vještinama koje će srednjoškolci trebati prilikom zaposlenja u budućnosti, a također cilj je potaknuti srednjoškolce i na stvaranje vlastitih poduzeća.

Na samoj konferenciji učenici će imati priliku povezati se s kolegama iz drugih srednjih škola, te razmijeniti znanja i razmišljanja o budućim vještinama.

Cijena ulaznice za konferenciju je 100 HRK, a ulaznice su dostupne do popunjenja kapaciteta dvorane na: https://innovationacademy.huki.hr/konferencija/

Komentari na članak

Vezani članci

http://www.thomascook.com/blog/wp-content/uploads/2012/09/Generic-European-Languages-730x328.jpg

Europski dan jezika

Proslavite jer #volimojezike

U žestokoj konkurenciji mladih repera odabrano je ukupno 18 škola koje će sudjelovati u završnici višejezičnog rap natjecanja za učenike, 27. rujna.

00

ZIMSKO RAČUNANJE VREMENA

Od nedjelje zimsko računanje vremena

Zimsko računanje vremena započinje u noći sa subote, 27. listopada, na nedjelju, 28. listopada.

USRED logo

Srednjoškolci protiv ukidanja subvencija!

Srednjoškolci protiv ukidanja subvencija!

Srednjoškolci protiv ukidanja subvencija!

p

Ljubiteljima sedme umjetnosti

Pulski filmski festival poziva mlade od 18 do 29 godina da kritički valoriziraju filmove 65. Pule

 Izuzev gledanja filmova, mladima se pruža mogućnost interakcije s filmskim ekipama, upoznavanja  autora i producenata iz cijele Europe, a uz to pišu i objavljuju filmske kritike, sudjeluju u panelima i, dakako, uživaju na 65. Pulskom filmskom festivalu.

d

Obavijest putnicima

Karte ZET-a od petka neće biti dostupne na kioscima Tiska

Korisnici će, kao i do sada, pojedinačne karte i pretplatne kupone moći kupovati na uobičajenim prodajnim mjestima ZET-a, na kioscima iNovina te ostalih ugovornih partnera.