Volontiraj, uči, putuj, upoznaj

Tražimo urednike/ce, novinare/ke i dopisnike/ce za srednjoškolske teme

Uncle Sam - We want you

Oduvijek se želiš okušati u novinarstvu? Zanimaju te novosti u obrazovanju i život srednjoškolaca i mladih? Imaš mišljenja koja želiš podijeliti sa svijetom? Želiš volontirati, učiti, upoznavati ljude i putovati? Redakcija USRED-a pravo je mjesto za tebe!

Udruga srednjoškolaca želi konkretno unaprijediti inofrmiranje hrvatskih učenika i omogućiti im pristup svim novostima iz svijeta srednjoškolskog obrazovanja i srednjih škola diljem Hrvatske. Želja nam je imati dopisnike iz svih krajeva Hrvatske, kako bismo obogatili ovaj portal pričama iz svih krajeva.

Redakcija broji pedesetak ambicioznih i mladih osoba željnih da pruže građanstvu jednu vrstu ispušnog ventila usmjeravajući ih na članke kulturno-obrazovnog karaktera. Želimo pozvati sve zainteresirane mlade osobe da se priključe našem radu i da zajedno napravimo ovaj portal još kvalitetnijim.

Stoga, otvaramo javni poziv za sljedeće pozicije:

- urednik/urednica rubrika (2 pozicija)
- novinar/novinarka na portalu "srednjoskolci.studentski.hr" (više pozicija)
- dopisnik/dopisnica za portal "srednjoskolci.studentski.hr" (više pozicija) - na ovu poziciju se mogu javiti svi zainteresirani koji bi pratili kulturno-obrazovna događanja u svojoj školi/učeničkom domu

Na javni se poziv mogu prijaviti svi zainteresirani srednjoškolci/srednjoškolke Republike Hrvatske. Poslovi nisu honorarnog, već volonterskog tipa.

Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail glavne urednice: tatjana.matic@usred.hr  s naznakom pozicije za koju apliciraju. Javni će poziv biti otvoren do 10.7.2016. godine.

Komentari na članak

Vezani članci

t

Innovation Academy meetup

Zanimaju te poduzetništvo, društvene mreže ili programiranje? Imamo nešto za tebe!

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije ovog je ljeta kroz ljetnu školu za srednjoškolce pokrenuo projekt Innovation Academy čiji je cilj okupiti talentirane i ambiciozne pojedince te upotpuniti njihovo obrazovanje po pitanju vještina i znanja koja će im biti potrebna u budućnosti. Projekt obuhvaća ljetnu i zimsku školu, meetupove te veliku konferenciju za učenike srednjih škola koja će se održati u drugoj polovici sljedeće godine.

Obilježena knjiga za učenje

U novoj školskoj godini...

U novoj školskoj godini...

U novoj školskoj godini...

Medicinska sestra

14.lipnja

Svjetski dan darivatelja krvi

Budite tu za nekog drugog. Dajte krv. Dijelite život.

b

Novi program

Mala škola crtanog filma za srednjoškolce i studente u Zagrebu

Uz program za osnovnoškolce, Zagreb film odlučio je pokrenuti i onaj namijenjen starijoj skupini- srednjoškolcima, koji razmišljaju svoje obrazovanje i karijeru nastaviti u smjeru crtanog filma, na studiju Animiranog filma i Novih medija, ali i srednjoškolcima koji su jednostavno znatiželjni i žele se okušati u ovakvoj vrsti izražavanja, te studentima!

goo

Što ćete učiti/raditi na satovima građanskog odgoja

Što ćete učiti/raditi na satovima građanskog odgoja

Što ćete učiti/raditi na satovima građanskog odgoja