Digitalna akademija Algebre

I ti možeš postati Digital Ninja!

njinja

U Digitalnu akademiju mogu se uključiti sva djeca koja trenutno pohađaju osnovnu školu, bez obzira odvija li se nastava u njihovoj školi ili nekoj od škola u blizini. Jednostavno, odaberite školu koja vam najviše odgovara i izvršite prijavu, dobrodošli ste u bilo koju školu prema vašem izboru. Čim digitalne nindže obrade sve prijave, stupit ćemo s vama u kontakt s više informacija oko ponuđenih termina. Ako se škola koju pohađa Vaše dijete ne nalazi na popisu, odaberite školu koja Vam najbolje odgovara od ponuđenih, a ako se pokaže dovoljan interes, potrudit ćemo se proširiti naš program i u nove škole.

Digitalna akademija obrazovni je program za djecu koji razvija inovativnost, logičko i računalno mišljenje, te kreativno korištenje digitalne tehnologije koji veći niz godina provodi razne radionice i edukacije za osnovnoškolce i srenjoškolce.

Ovogodišnji program namijenjen je djeci u dobi od 1. do 8. razreda osnovne škole, a pohađati ga mogu sva djeca navedene dobi, bez obzira na predznanje, jer su projekti koje radimo skalabilni i prilagodljivi svakom djetetu. Godišnja je satnica 70 sati po stupnju, s dva školska sata nastave tjedno. Nastava se održava u poslijepodnevnim satima, ovisno o mogućnostima i rasporedu redovnih nastavnih aktivnosti škole. Na svakom je stupnju sadržaj koji se obrađuje organiziran u projekte, kojima se postižu obrazovni ishodi definirani kroz cjeline: računalno razmišljanje, programiranje, istraživanje, stvaranje, surađivanje. Sve o programima možete doznati ovdje

Program Digitalne akademije podržale su najveće tehnološke tvrtke poput
Microsofta, Googlea i Oraclea – Microsoft polaznicima programa omogućava
korištenje edukacijske verzije Minecrafta, Google je posebno za ovu prigodu
donirao cardboardove koji će djecu uvesti u svijet virtualne stvarnosti, a
i Oracle se kroz omogućavanje pristupa svojim obrazovnim sadržajima
uključio kao partner projekta.
 

Popis ovogodišnjih lokacija gdje će se održavati Akademija za osnovnoškolce možete pronaći na ovom linku,a obrazac za prijavu Vašeg djeteta možete pronaći na ovom linku.

"Termini u kojima će se Digitalna akademija održavati u pojedinoj školi bit će objavljeni na vrijeme prije početka programa pri čemu ćemo maksimalno izaći ususret svim prijavljenima. I mi, poput vas, želimo da sva djeca dobiju priliku za inovativno i kreativno digitalno obrazovanje" navode iz Algebre.

Bilo je super na Akademiji, jako mi se svidjela i upoznao sam mnogo novih osnovnoškolaca iz cijele Republike Hrvatske. Preporučio bih svima da se prijave kako bi se upoznali s temama koje će se prezentirati i naučili mnogo novih, korisnih, stvari.

Leon Škegro, Županja

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

2

+ Niz interaktivnih radionica

Dan otvorenih vrata Veterinarskog fakulteta

Povodom Dana otvorenih vrata Veterinarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koji se ove godine održava u sklopu Festivala znanosti, nastavnici Fakulteta će u petak 20. travnja od 12 do 18 sati održati niz interaktivnih radionica iz raznih područja veterinarske medicine za posjetitelje svih uzrasta.

vege

Gastronomija

11. ZeGeVege festival

Na glavnom zagrebačkom trgu već 11. godinu zaredom ZeGeVege festival uz veliku posjećenost i pozitivnu atmosferu čine brojni izlagači, predavači i gosti čineći ga najvećim veganskim festivalom u ovome dijelu Europe. Festival je prepoznat kao nezaobilazan dio turističke, gospodarske, gastronomske i kulturne ponude Hrvatske.

z

ZET

Od 1. srpnja opet nove cijene karata u ZET-u

Pomalo je već zbunjujuće koliko se često mijenja cijena karata ZET-a, a evo što nas očekuje od 1. srpnja.

hrv vojno učilište

Upoznaj se s vojnim studijskim programima!

Dan otvorenih vrata „Dr. Franjo Tuđman“ -10.12.2016. godine

Posjeti HVU, upoznaj se sa svim objektima vojarne, saznaj informacije iz prve ruke kroz razgovor s kadetima, dođi na Dan otvorenih vrata!

srednjoškolci prosvjed

Kolege srednjoškolci iz BiH

Srednjoškolci iz BiH prosvjedovali protiv podjela škola na nacionalnoj osnovi

Nekoliko desetaka srednjoškolaca prosvjedovalo je u Jajcu u središnjoj Bosni protiveći se najavama županijskih vlasti da će formirati i srednju školu za Bošnjake dijeleći učenike po nacionalnoj osnovi.