Kako jeftinije putovati

HŽ popust za mlade

https://www.google.hr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=&url=http%3A%2F%2Fwww.szz.hr%2Fkoncar-kev-dostavio-prvi-vlak-hzpp-u-iz-nove-serije-6112&psig=AFQjCNFL_jnJrEzGL6fdIqwl5PBDY_zgwA&ust=1472021860031922

Nova školska godina samo što nije počela. Mnogi mladi putuju vlakom. Saznali smo kako ostvariti popust od 30% na cijenu karte.

Popust za mlade (12-26 godina)

Da biste ostvarili ovaj popust, morate imati iskaznicu K-33j. Ona vam donosi popust od 30% na iznos pune cijene karte ako putujete u odredište koje je udaljenije od 25km od polazišta. Iskaznicu K-33j možete izraditi na bilo kojem HŽ-ovom prodajnom mjestu (kolodvoru) uz predočenje osobne iskaznice i slike (30 x 35 mm). Cijena je iskaznice 30 kuna, a vrijedi godinu dana. Ovaj popust vrijedi za mlade od 12 do 26 godina.

Opseg popusta: 30% od redovite cijene prijevoza za neograničeni broj jednosmjernih i dvosmjernih putovanja u 1. ili 2. razredu vlakova svih vrsta na relacijama duljima od 25 km.

Popusti za školarce

Osnova popusta: iskaznice EYCA, hi.euro, ISIC-SCHOLAR i ISIC-STUDENT

Korisnici: učenici srednjih škola, redoviti studenti i mladi državljani RH te mladi iz inozemstva.

Opseg popusta: 25% od redovite cijene prijevoza za neograničen broj jednosmjernih i dvosmjernih putovanja u 1. ili 2. razredu vlakova svih vrsta na relacijama duljima od 25 km.

Potrebna je također slika, osobna iskaznica i potvrda o pohađanju srednje škole/fakulteta (možete ju dobiti kod razrednika, u tajništvu ili referadi).

Putovanja mladih u međunarodnome prijevozu

Skupine mladih do 20 godina koje žele putovati vlakom između Hrvatske, Slovenije, Srbije i Austrije ostvaruju popust od 70 % na jednosmjerna i povratna putovanja.

Da bi se pravo na popust moglo ostvariti, skupina mora imati najmanje šest osoba.

Komentari na članak

Vezani članci

Radionica financijske pismenosti, Udruga Štedopis

Centar za mlade grada Zagreba

Radionica Štedopisa o crowdfundingu i o ulaganju

Imaš ideju, a ne znaš kako je financirati i pretvoriti u stvarnost? Želiš li ulagati na tržištu kapitala, a ne znaš kako? Prijavi se na BESPLATNU radionicu Štedopisa i u dva dana naučit ćeš izraditi i provesti crowdfunding kampanju te složiti svoj prvi investicijske portfelj.

http://smotra.unizg.hr/program/

Saznaj sve što te zanima o fakultetima

Smotra Sveučilišta 2015.

Pohađate srednju školu? Planirate upisati fakultet ili višu školu, a imate pitanja, nedoumica ili ste samo željni upoznavanja novih ljudi? Vjerujem da je odgovor '' da'' , stoga je ovo odličan događaj za vas. Ovogodišnja Smotra Sveučilišta održava se od 12. do 14. studenoga 2015. u prostoru Studentskog centra, na poznatoj nam adresi – Savska 25.

Star film festival

Provedi ljeto na najzabavniji mogući način

Star Film Fest traži volontere!

Ljetni festivali su odlična prilika da na najbolji mogući način iskoristiš svoje slobodno vrijeme. Ovaj se, doduše, održava nešto kasnije, ali te to ne sprječava da se zabaviš, a usput upoznaš hrpu ekipe i radiš nešto korisno. :D

suhsjhsJK

Od 1. veljače ZET uvodi polusatnu kartu za gradski prijevoz

Par stanica za par kuna

Od prvoga veljače ZET će, uz postojeću kartu od 10 kuna i trajanja 90 minuta, uvesti i polusatnu kartu po cijeni od četiri kune.

USRED logo - bijeli

Reže se na učenicima!

Reže se na učenicima!

Reže se na učenicima!