Hvalevrijedna akcija vijeća učenika

Održan turnir u sklopu projekta 'Humanitarac'

Turnir Humanitarac

Iako je subota neradni dan za srednjoškolce i njihove profesore, ovu subotu, 28. rujna to nije bilo tako. U organizaciji Udruge srednjoškolaca i Vijeća učenika Šibensko­kninske županije, u Tehničkoj školi u Šibeniku održao se malonogometni turnir.

Četrnaest je srednjoškolskih ekipa  sudjelovalo, a svaka grupa (4 igrača i golman) trebala je platiti 100 kuna za prijavu. Ukupno je skupljeno 1400 kuna, a turnir je bio humanitarnog karaktera te su svi novci uručeni Centru za odgoj i obrazovanje na Šubićevcu. Zahvaljujemo svim učenicima i profesorima,sudionicima ovog turnira što su se odazvali, jer bez njih ovaj turnir ne bi bio moguć.

Kako su zaigrali mnogi igrači, među kojima i učenici i profesori, tko će uzeti pehar bilo je neizvjesno do samog kraja.Profesori Šibenske privatne gimnazije pokazali su u subotu veliku želju za pobjedom i samim tim su još više podignuli atmosferu u Tehničkoj školi. Igrali su, trčali, branili i padali te su pokazali da među starijima i mlađima ,,najvažnija sporedna  stvar na svijetu'' može uzrokovati jednaku zabavu, ali i predanost. Pobjedu su ipak odnijeli učenici Gimnazije Antuna Vrančića s imenom ekipe “No name” za koju su igrali Roko Sunara, Luka Svirčić, Toni Roca, Niko Đaković i Filip Lalić.

Također, uz Vijeće učenika županije i Udrugu srednjoškolaca, moramo posebno zahvaliti učenicima Cviti Dulibić, Josipi Vrankulj, Brunu Dugopoljcu, Niki Ilić i Bruni Bušac što su pomogli u realizaciji ovog malonogometnog turnira u Šibeniku.

Nadamo se da će se iduće godine još više srednjoškolaca odazvati i pokazati svoj, možda neotkriveni talent, no ujedno i prisustvovati jednom događaju humanitarnog karaktera.

Članovi Vijeća učenika Šibensko­-kninske županije

Komentari na članak

Vezani članci

d

Idealna ljetna škola za filmofile

Završila 19. Škola medijske kulture dr. Ante Peterlić

Od 18. do 28. kolovoza 2017. održana je 19. Škola medijske kulture dr. Ante Peterlić. Brojni ljubitelji filma i medijske kulture boravili su 10 dana u Krapinskim Toplicama pohađajući seminarske ili radioničke programe Škole.

s

Mnoštvo različitih izvođača i zabavljača

Započeo jubilarni 20. Špancirfest: koje točke programa ne smijete propustiti?

Već dvadesetu godinu zaredom varaždinski Špancirfest privlači mase ljudi iz cijele Hrvatske i inozemstva. Program neće razočarati nikoga, od djece do odraslih. Uz koncerte velikih glazbenih imena iz regije poput Bajage, Urbana, Zabranjenog Pušenja, Josipe Lisac, Amire Medunjanin, S.A.R.S., i drugih, što morate svakako posjetiti tijekom deset dana raznih događanja? Donosimo vam samo neke od atraktivnih točki programa.

naslovna

Kada kulturu u svoje ruke uzmu Bitorajac i Đurić

700 kvadratnih metara čistog kazališnog ludila uskoro u Zagrebu

Dva glumca koje spaja dugogodišnja suradnja na seriji "Naša mala klinika", ali i mnoge druge, od ove jeseni spaja još nešto. Riječ je o privatnom kazalištu "Luda kuća" na mjestu nekadašnjeg zagrebačkog kina Mosor, u Zvonimirovoj 63 čije se otvorenje očekuje u listopadu ove godine. Svoju ljubav prema kazalištu, glumi, smijehu i zabavi odlučili su pokazati i oživjeti u ovoj originalnoj ideji.

Studenti medicine

Hrvatska kuća srca

Svjetski dan srca

Zagrepčani, odazovite se na javnozdravstvenu akciju: mjerenje arterijskog tlaka, kolesterola, glukoze, izračun tjelesnog indeksa i savjeti nutricionista

123

KNJIŽEVNI NATJEČAJ

Raspisan natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay'

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak raspisala je natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay', priopćila je sisačka Narodna knjižnica.