Hvalevrijedna akcija vijeća učenika

Održan turnir u sklopu projekta 'Humanitarac'

Turnir Humanitarac

Iako je subota neradni dan za srednjoškolce i njihove profesore, ovu subotu, 28. rujna to nije bilo tako. U organizaciji Udruge srednjoškolaca i Vijeća učenika Šibensko­kninske županije, u Tehničkoj školi u Šibeniku održao se malonogometni turnir.

Četrnaest je srednjoškolskih ekipa  sudjelovalo, a svaka grupa (4 igrača i golman) trebala je platiti 100 kuna za prijavu. Ukupno je skupljeno 1400 kuna, a turnir je bio humanitarnog karaktera te su svi novci uručeni Centru za odgoj i obrazovanje na Šubićevcu. Zahvaljujemo svim učenicima i profesorima,sudionicima ovog turnira što su se odazvali, jer bez njih ovaj turnir ne bi bio moguć.

Kako su zaigrali mnogi igrači, među kojima i učenici i profesori, tko će uzeti pehar bilo je neizvjesno do samog kraja.Profesori Šibenske privatne gimnazije pokazali su u subotu veliku želju za pobjedom i samim tim su još više podignuli atmosferu u Tehničkoj školi. Igrali su, trčali, branili i padali te su pokazali da među starijima i mlađima ,,najvažnija sporedna  stvar na svijetu'' može uzrokovati jednaku zabavu, ali i predanost. Pobjedu su ipak odnijeli učenici Gimnazije Antuna Vrančića s imenom ekipe “No name” za koju su igrali Roko Sunara, Luka Svirčić, Toni Roca, Niko Đaković i Filip Lalić.

Također, uz Vijeće učenika županije i Udrugu srednjoškolaca, moramo posebno zahvaliti učenicima Cviti Dulibić, Josipi Vrankulj, Brunu Dugopoljcu, Niki Ilić i Bruni Bušac što su pomogli u realizaciji ovog malonogometnog turnira u Šibeniku.

Nadamo se da će se iduće godine još više srednjoškolaca odazvati i pokazati svoj, možda neotkriveni talent, no ujedno i prisustvovati jednom događaju humanitarnog karaktera.

Članovi Vijeća učenika Šibensko­-kninske županije

Komentari na članak

Vezani članci

a

Napredna fotografija s Damirom Hoykom

Otvorene prijave za Hoykinu Fotosofiju!

Hoyka kaže kako si je prije trinaest godina, kada je pokrenuo taj seminar, zadao misiju da će pronaći talentirane fotografe i dati im priliku da unaprijede svoje znanje i kreativnost, da steknu iskustvo rada s klijentima i medijima te da se s njihovim radom upozna i struka i javnost.

z

Uskoro besplatno surfanje u tramvajima

ZET do kraja godine uvodi besplatni internet

ZET će uskoro omogućiti svima koji koriste javni prijevoz da vrijeme krate na internetu!

ia22

INNOVATION ACADEMY CONFERENCE

Konferencija o vještinama budućnosti za učenike srednjih škola u Zagrebu!

Mladi će na konferenciji imati priliku kroz predavanja, panele i radionice, raditi na razvoju vlastite poduzetničke ideje ili saznati više i odabrati neko od zanimanja budućnosti.

czm

RAZNOLIKE AKTIVNOSTI

Centar za mlade grada Zagreba otvorio vrata!

U nedjelju, 18. studenog 2018. godine u Gajevoj 2 u Zagrebu otvoren je prvi Centar za mlade grada Zagreba koji je zaživio kroz istoimeni projekt.

ncvvo_nacionalni_centar_za_vanjsko_vrednovanje_obrazovanja_tabla.jpg

Nova obavijest

ODGOĐEN ISPIT IZ HRVATSKOG JEZIKA

Odgođen ispit iz Hrvatskog jezika