Vrijedne novčane nagrade

HAK-ov natječaj za filmaše

h

Hrvatski autoklub raspisuje natječaj za kratki film na temu "Sigurnosni pojas u prometu". Filmovi mogu biti bilo kojeg roda, vrste i žanra, a trajanje je ograničeno na 2 minute. Svoje radove mogu prijaviti mladi do navršene 24 godine. Također, sudionik može biti pojedinac ili grupa. Tri najbolja rada HAK će nagraditi novčanim iznosom od 15.000, 10.000, odnosno 7.000 kuna.

Hrvatski autoklub raspisuje natječaj za kratki film na temu "Sigurnosni pojas u prometu" u sklopu projekta "10 zlatnih pravila u prometu" koji provodi u suradnji s Fédération Internationale de l’Automobile, i “KLIK – sigurnosni pojas, navika odgovornog ponašanja u prometu”.

Cilj ovog natječaja je osvijestiti mlade o važnosti sigurnosnog pojasa u prometu i o sigurnosti koja uvijek mora biti na maksimumu, kao i potaknuti ih na audiovizualno stvaralaštvo. 

Filmovi mogu biti bilo kojeg roda, vrste i žanra, a trajanje je ograničeno na 2 minute. Svoje radove mogu prijaviti mladi do navršene 24 godine. Također, sudionik može biti pojedinac ili grupa, ali prijaviti može samo jedan rad.

Tri najbolja rada HAK će nagraditi novčanim iznosom od 15.000, 10.000, odnosno 7.000 kuna, s tim da se porez i prirez obračunava i plaća iz iznosa nagrade. Uz to, pobjednici će dobiti i prigodne promotivne poklone.

Prijavnice i radovi primaju se u digitalnom obliku do 15. travnja 2018. godine na e-mail 10zlatnihpravila@hak.hr. Rezultati natječaja biti će poznati u svibnju 2018. godine.

Detaljne upute, prijavnicu i pravila možete preuzeti na  internetskoj stranici HAK-a. Za dodatna pitanja možete se javiti na već spomenuti mail: 10zlatnihpravila@hak.hr. 

Nakon natječaja HAK stječe pravo korištenja filma u obrazovne i informativne svrhe, o čemu se autor obvezuje potpisivanjem posebnog ugovora.

Komentari na članak

Vezani članci

http://www.glas-slavonije.hr/Slike/2016/09/259398.jpg

Code Club

Učenici i nastavnici vježbali programiranje

U Osijeku je održana radionica o programiranju za učenike i nastavnike.

f

Za mlade filmaše

Otvorene prijave za 23. Filmsku reviju mladeži i 11. Four River Film Festival

Otvorene su prijave za 23. Filmsku reviju mladeži i 11. Four River Film Festival, nacionalni, odnosno međunarodni festival posvećen srednjoškolskom filmu.. Revija i Festival održavaju se od 11.do 15. rujna 2018. u Karlovcu, u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac.

http://smotra.unizg.hr/program/

Najbolje sa Sveučilišta

Program Smotre Sveučilišta 2016.

Program predstavljanja fakulteta Sveučilišta po danima i područjima djelovanja.

b

Što je novac i kako ga koristiti

Financijska pismenost kao fakultativni predmet u srednjim školama

Financijska pismenost prvi je put postala dio obrazovnog sustava u Hrvatskoj.

x

Algebra daje 20% popusta na pripreme za državnu maturu

Iskoristi Back to School popust na pripreme za državnu maturu!

Pripremili smo ti čak 20% popusta na cijenu za upis priprema za državnu maturu u Algebri diljem Hrvatske! Dođi u utorak, 20.9. u Algebrin centar u svom gradu! Popust vrijedi samo na taj jedan dan, zato ne gubi vrijeme!