Vrijedne novčane nagrade

HAK-ov natječaj za filmaše

h

Hrvatski autoklub raspisuje natječaj za kratki film na temu "Sigurnosni pojas u prometu". Filmovi mogu biti bilo kojeg roda, vrste i žanra, a trajanje je ograničeno na 2 minute. Svoje radove mogu prijaviti mladi do navršene 24 godine. Također, sudionik može biti pojedinac ili grupa. Tri najbolja rada HAK će nagraditi novčanim iznosom od 15.000, 10.000, odnosno 7.000 kuna.

Hrvatski autoklub raspisuje natječaj za kratki film na temu "Sigurnosni pojas u prometu" u sklopu projekta "10 zlatnih pravila u prometu" koji provodi u suradnji s Fédération Internationale de l’Automobile, i “KLIK – sigurnosni pojas, navika odgovornog ponašanja u prometu”.

Cilj ovog natječaja je osvijestiti mlade o važnosti sigurnosnog pojasa u prometu i o sigurnosti koja uvijek mora biti na maksimumu, kao i potaknuti ih na audiovizualno stvaralaštvo. 

Filmovi mogu biti bilo kojeg roda, vrste i žanra, a trajanje je ograničeno na 2 minute. Svoje radove mogu prijaviti mladi do navršene 24 godine. Također, sudionik može biti pojedinac ili grupa, ali prijaviti može samo jedan rad.

Tri najbolja rada HAK će nagraditi novčanim iznosom od 15.000, 10.000, odnosno 7.000 kuna, s tim da se porez i prirez obračunava i plaća iz iznosa nagrade. Uz to, pobjednici će dobiti i prigodne promotivne poklone.

Prijavnice i radovi primaju se u digitalnom obliku do 15. travnja 2018. godine na e-mail 10zlatnihpravila@hak.hr. Rezultati natječaja biti će poznati u svibnju 2018. godine.

Detaljne upute, prijavnicu i pravila možete preuzeti na  internetskoj stranici HAK-a. Za dodatna pitanja možete se javiti na već spomenuti mail: 10zlatnihpravila@hak.hr. 

Nakon natječaja HAK stječe pravo korištenja filma u obrazovne i informativne svrhe, o čemu se autor obvezuje potpisivanjem posebnog ugovora.

Komentari na članak

Vezani članci

z

ZET

ZET - jesenski vozni red

Jesenski vozni red u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjuje se od ponedjeljka, 3. rujna.

USRED logo

Pridruži nam se

Učlani se u USRED

Udruga srednjoškolca Hrvatske jedina je nacionalna, nevladina, neprofitna i apolitička udruga takve vrste u Republici Hrvatskoj.

z

ZET

Svi sveti - blagdanska organizacija prijevoza

ZET je u potpunosti spreman za izvanrednu organizaciju prijevoza kroz dane uoči, kao i na sam blagdan Svih svetih te na Dušni dan. Od subote, 27. listopada, pratit će se prometna situacija na linijama čije trase uobičajeno prolaze uz veća gradska groblja, a prema potrebi uključivat će se u promet i dodatni prijevozni kapaciteti.

pb

Tko ne bi želio biti "sam svoj šef"?

Projekt za srednjoškolce: Poduzetnik budućnosti 2017

Ekonomska klinika, neprofitna organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, u suradnji s Udrugom srednjoškolaca Hrvatske organizira drugi po redu „Poduzetnik budućnosti" za sve srednjoškolce!

p

Vodič kroz razmjenu učenika srednjih škola

Vodič kroz razmjenu učenika srednjih škola

Vodič kroz razmjenu učenika srednjih škola