Bliži se početak nove školske godine

Gdje nabaviti najpovoljnije udžbenike

https://www.antenazadar.hr/wp-content/uploads/2013/08/%C5%A0kolski-ud%C5%BEbenici-knjige.jpg?x50002

Školska godina samo što nije počela te je vrijeme za nabavu udžbenika, ako to već niste obavili do sad. Znajući kako to i nije tako jednostavan i jeftin posao, odlučili smo vam pomoći. Istražili smo za vas gdje najpovoljnije kupiti udžbenike.

 Usporedili smo cijene na nekoliko internetskih trgovina te na prodajnom mjestu Školske knjige. Za ovo istraživanje bazirali smo se na popisu udžbenika za prvi razred jedne zagrebačke opće gimnazije uzimajući napredni Njemački jezik kao drugi strani jezik te vjeronauk kao izborni predmet.

Započet ćemo s internet trgovinama koje postaju sve popularnije. Usporedili smo cijene na www.ekupi.hr, www.mondo.hr, te www.udzbenik.hr.

Naručujete li knjige na udzbenik.hr, iz svojeg ćete budžeta morati izdvojiti 1.845,00 kn. Komplet udžbenika i radnih bilježnica za prvi razred opće gimnazije na mondo.hr stajat će vas 1.706,00 kn, dok će vas isti takav komplet na ekupi.hr, stajati 1.697,00 kn. Trgovine, također, imaju puno mogućnosti. Tako vam, na primjer, na ekupi.hr i udzbenik.hr nude mogućnost omatanja udžbenika za 3,00 kn po udžbeniku te sve trgovine nude plaćanje do šest ili dvanaest rata. Što se tiče dostave, sve internet trgovine imaju ista pravila: dostava je besplatna ukoliko je narudžba iznad 300,00 kn.

Po cijenu kompleta knjiga smo otišli i u knjižaru Školske knjige. Kupnja udžbenika ondje će vas stajati 1.736,00 kn.

Iz ovog malog istraživanja možemo zaključiti kako razlike u cijenama nisu tako velike, ali da najbolju cijenu udžbenika nudi internet trgovina ekupi koja vam uz udžbenike još nudi i mogućnost narudžbe popratnih sadržaja kao što je atlas, a također imate i besplatnu dostavu. No ako ni ta cijena nije zadovoljavajuća i ne uklapa se u vaš kućni budžet, uvijek postoji mogućnost kupnje ili razmjene rabljenih, ali očuvanih udžbenika. Postoji veliki broj internetskih stranica na kojima možete pronaći jako dobre ponude, a neke od njih su www.skolske-knjige.net, www.mijenjamknjige.com, ali i www.udzbenik.hr.

Ako se ne pouzdate u razmjenu udžbenika online, uvijek možete posjetiti neki od antikvarijata koji u razdoblju prije početka školske godine nude puno udžbenika u jako dobrom stanju i po prihvatljivim cijenama, između 20,00 i 90,00 kn.

Komentari na članak

Vezani članci

1

10. PROSINCA

Dan ljudskih prava

Na današnji dan, 10. prosinca, obilježava se Međunarodni dan ljudskih prava, prava svih ljudi na život, slobodu i sigurnost.

1

#PUP

Zanima te psihologija? Posjeti skup "Psihologija u Praksi"!

Već sedmu godinu za redom Klub studenata psihologije "Feniks" organizira stručni skup "Psihologija u Praksi", poznatiji kao "PuP".

http://www.svjetlorijeci.ba/slike/upload/2013/lifestyle/darovi-bng---ovo.jpg

Dođi u petak, 9. 12. u Algebrin centar u svom gradu!

Dan ludih cijena u Algebri 9. prosinca! Ugrabi 20% popusta!

DJEDICA ČASTI! Riješi se briga zvanih pripreme za državnu maturu već prije Božića. Ne propusti 9. prosinca 2016. mogućnost upisa priprema za državnu maturu u Algebri uz čak 20% popusta.

http://www.legalrightsforyouth.ca/sites/default/files/pictures/youth/con4.jpg

Pojmovnik financijske pismenosti

Koristiš kartice? Ovo moraš znati

Uz pomoć Malog bankovnog priručnika, izdvojili smo najvažnije pojmove koji će vam poslužiti u narednim člancima o financijskoj pismenosti.

1

ZET

Organizacija prometa na Dušni dan

U petak, 2. studenoga, javni će prijevoz prema većim grobljima biti pojačan dodatnim kapacitetima, a u promet će se, ovisno o potrebama, uključivati dodatni autobusi.