Srednjoškolci, ovo je vaša šansa!

Božićni popust na kotizacije za Innovation Academy

d

U razdoblju od 8. do 13. siječnja u prostorijama sveučilišta Rochester Institute of Technology u Zagrebu održat će se zimsko izdanje projekta Innovation Academy.

Innovation Academy projekt je namijenjen učenicima srednjoškolske dobi čiji je cilj upotpuniti njihovo obrazovanje znanjem i vještinama koji će im biti potrebni u budućnosti. Projekt se provodi kroz ljetnu i zimsku školu, veliku konferenciju za srednjoškolce te meetupove koji se u obliku neformalnih druženja održavaju jednom mjesečno.

U sklopu projekta, u razdoblju od 8. do 13. siječnja 2018. godine u prostorijama sveučilišta Rochester Institute of Technology u Zagrebu održat će se zimska škola Innovation Academy koja će okupiti stotinjak srednjoškolaca srednjoškolske dobi. Kroz pet različitih trodnevnih programa, sudionici će imati priliku saznati više o području za koje gaje interes, sudjelovati na zanimljivim radionicama i interaktivnim predavanjima te upoznati ambiciozne i talentirane vršnjake. Sudionici programa prilikom prijave mogu se odlučiti za jedan od sljedećih programa: Future Skills program koji obrađuje temu budućih vještina u poslovanju, IT genius  za mlade programere, Future Entrepreneurs za sudionike koji gaje ambicije prema poduzetništvu, Soft Skills tijekom kojeg srednjoškolci usavršavaju svoje komunikacijske i prezentacijske vještine te Social Media Influencer program namijenjen svima onima koje zanimaju društvene mreže. Future Skills program održava se na engleskom jeziku, dok se ostali programu održavaju na hrvatskom.

Mentori programa Innovation Academy vrhunski su stručnjaci u svom području rada koji na primjeren način prenose svoja znanja i vještine iz specifičnog područja na sudionike programa. Po završetku programa sudionici dobivaju certifikat kojim se potvrđuje njihovo sudjelovanje na zimskoj školi Innovation Academy kao i stečena znanja i vještine.

Do kraja prosinca aktivan je poseban božićni popust te je kotizacije moguće kupiti za 390,00 HRK umjesto redovne cijene od 890,00 HRK http://innovationacademy.huki.hr/

 

Komentari na članak

Vezani članci

nlr

TVRTKO ŠAPINA I MISLAV MATIJEVIĆ

Dobitnici Nagrade Luka Ritz: "Pomaganje drugima ispunjava nas i usrećuje"

Dvoje zagrebačkih školaraca, Tvrtko Šapina iz OŠ Grigora Viteza i Mislav Matijević, donedavni maturant I. gimnazije, ovogodišnji su dobitnici Nagrade Luka Ritz – Nasilje nije hrabrost.

n

Kultura

Noć muzeja 2018: Uživajte u događanjima na brojnim lokacijama u Zagrebu!

Noć muzeja 2018. održat će se 26. siječnja od 18:00 sati do 01:00 sat iza ponoći. Ulaz je besplatan.

s

Održivi turizam

Natječaj za srednje škole "Održivi turizam - prilika za razvoj sliva rijeke Save"

Zadatak je izraditi projekt kojim će se analizirati postojeće stanje održivog turizma na lokalnoj razini i osmisliti na koji način se to stanje može poboljšati.

b

Glavna tema - Baš baština

Mjesec hrvatske knjige 2018.

Što nas očekuje ove godine?

http://www.kids-world-travel-guide.com/images/xspain_map_ssk_383523706.jpg.pagespeed.ic.JUQiU2eeI3.jpg

Informacije iz Ministarstva

Maturalna putovanja u Španjolsku?

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je danas dopis svim srednjim školama u Hrvatskoj kako bi se utvrdilo koliko njih u skorije vrijeme idu na planirane izlete u Barcelonu, odnosno Španjolsku općenito s obzirom na jučerašnji teroristički napad.