Srednjoškolci, ovo je vaša šansa!

Božićni popust na kotizacije za Innovation Academy

d

U razdoblju od 8. do 13. siječnja u prostorijama sveučilišta Rochester Institute of Technology u Zagrebu održat će se zimsko izdanje projekta Innovation Academy.

Innovation Academy projekt je namijenjen učenicima srednjoškolske dobi čiji je cilj upotpuniti njihovo obrazovanje znanjem i vještinama koji će im biti potrebni u budućnosti. Projekt se provodi kroz ljetnu i zimsku školu, veliku konferenciju za srednjoškolce te meetupove koji se u obliku neformalnih druženja održavaju jednom mjesečno.

U sklopu projekta, u razdoblju od 8. do 13. siječnja 2018. godine u prostorijama sveučilišta Rochester Institute of Technology u Zagrebu održat će se zimska škola Innovation Academy koja će okupiti stotinjak srednjoškolaca srednjoškolske dobi. Kroz pet različitih trodnevnih programa, sudionici će imati priliku saznati više o području za koje gaje interes, sudjelovati na zanimljivim radionicama i interaktivnim predavanjima te upoznati ambiciozne i talentirane vršnjake. Sudionici programa prilikom prijave mogu se odlučiti za jedan od sljedećih programa: Future Skills program koji obrađuje temu budućih vještina u poslovanju, IT genius  za mlade programere, Future Entrepreneurs za sudionike koji gaje ambicije prema poduzetništvu, Soft Skills tijekom kojeg srednjoškolci usavršavaju svoje komunikacijske i prezentacijske vještine te Social Media Influencer program namijenjen svima onima koje zanimaju društvene mreže. Future Skills program održava se na engleskom jeziku, dok se ostali programu održavaju na hrvatskom.

Mentori programa Innovation Academy vrhunski su stručnjaci u svom području rada koji na primjeren način prenose svoja znanja i vještine iz specifičnog područja na sudionike programa. Po završetku programa sudionici dobivaju certifikat kojim se potvrđuje njihovo sudjelovanje na zimskoj školi Innovation Academy kao i stečena znanja i vještine.

Do kraja prosinca aktivan je poseban božićni popust te je kotizacije moguće kupiti za 390,00 HRK umjesto redovne cijene od 890,00 HRK http://innovationacademy.huki.hr/

 

Komentari na članak

Vezani članci

http://nationwideradiojm.com/wp-content/uploads/2016/05/Tablet-School.jpg

UPOTREBA TEHNOLOGIJE U NASTAVI – PREDNOSTI I MANE

Jesu li tableti dobar alat za učenje?

Kao što možete i pretpostaviti, znanstvenici nemaju potpuni odgovor na to pitanje, a djelomični odgovor kompliciran je. Čini se da su brojne prednosti koje nudi tablet ili općenito elektronički udžbenici.

2

+ Niz interaktivnih radionica

Dan otvorenih vrata Veterinarskog fakulteta

Povodom Dana otvorenih vrata Veterinarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koji se ove godine održava u sklopu Festivala znanosti, nastavnici Fakulteta će u petak 20. travnja od 12 do 18 sati održati niz interaktivnih radionica iz raznih područja veterinarske medicine za posjetitelje svih uzrasta.

izvor:vlastiti

Pobjednički tim putuje u Bruxelles u posjet EU parlamentu

Izabrani pobjednici natječaja Moj zavičaj u Europi, Europa u mom zavičaju

Zadatak je bio osmisliti i snimiti video u trajanju do 3 minute u kojem ćeš predstaviti svoj zavičaj i upoznati mlade Europljane sa znamenitostima svoga zavičaja. Prijaviti su se mogli svi redovni učenici srednje škole u šk. g. 2015./2016. iz Republike Hrvatske pod uvjetom da na dan 18.5.2016. imaju 18 godina.

ž

SREDNJOŠKOLKE NAPADAJU SVJETSKO ZLATO

Ženska futsal ekipa Koprivnice jedini hrvatski predstavnik u Izraelu

Djevojke su u skupini s Brazilom, Italijom, Belgijom i Indijom, dok drugu skupinu čine ekipe iz Francuske, Turske, Izraela i Republike Kine.

b

Neformalno učenje

O geopolitičkoj situaciji balkanskih zemalja: prijavite se na Balkan Youth Forum

Balkan Youth Forum program je neformalnog učenja namijenjen učenicima u rasponu od 16 do 18 godina koji žele razviti dublje razumijevanje geopolitičke situacije balkanskih zemalja, njihove prošlosti i sadašnjosti s ciljem razvijanja vlastitog kritičkog razmišljanja i ostvarivanja održive suradnje u zajednici.