Zadaće više nisu problem

Besplatno rješavanje zadataka iz matematike i fizike

Zadatak.hr - naslovna

Svježe diplomirani profesor fizike Bruno Dimić i programer Goran Goldin, obojica nezaposleni, ovih su dana pokrenuli stranicu za besplatno rješavanje zadataka iz fizike i matematike za osnovne i srednje škole pod nazivom Zadatak.hr.

Kako koristiti on-line servis Zadatak.hr?
Postupak je vrlo jednostavan: na njihovu internetsku adresu možete poslati sve školske zadatke iz ovih dvaju predmeta s kojima muku mučite. Kada zadatak bude riješen i objavljen na njihovoj mrežnoj stranici, onaj tko je upit poslao automatski na svoj mail dobiva obavijest o tome.

'Također, nudimo mogućnost komentara ispod svakog rješenja, kako bi bilo tko drugi mogao postaviti dodatna potpitanja ili upozoriti na eventualne greške. Na taj način želimo postići interakciju i komunikaciju s našim korisnicima', kaže Bruno.

Na stranici se već sada nalazi nekoliko riješenih zadataka, a Bruno ističe kako stranica može pomoći osobito djeci u manjim sredinama koja nemaju mogućnosti dobiti i plaćati nerijetko preskupe instrukcije.

Također, učenici koji ostanu kod kuće zbog bolesti sada on-line putem mogu pratiti i svladati gradivo koji su njihovi vršnjaci učili u školi. Bruno i Goran nadaju se da će i sponzori prepoznati njihov entuzijazam i kreativnost, jer planova za nadogradnju sustava ne nedostaje.

Komentari na članak

Vezani članci

Vodič za rad preko ljetnih praznika

Saznaj kako se srednjoškolci mogu zaposliti!

Vodič za rad preko ljetnih praznika

Želiš li raditi preko praznika, a ne znaš kako? Vodič daje odgovore na sva tvoja pitanja. Sretno sa zaposlenjem!

d

Osiguran pravi doživljaj zimske bajke

Vikendom besplatan prijevoz u vrijeme adventa

Svakog vikenda tijekom adventa u Zagrebu, sve do 7. siječnja, Zagrebački električni tramvaj besplatno će prevoziti putnike.

Star film festival

Provedi ljeto na najzabavniji mogući način

Star Film Fest traži volontere!

Ljetni festivali su odlična prilika da na najbolji mogući način iskoristiš svoje slobodno vrijeme. Ovaj se, doduše, održava nešto kasnije, ali te to ne sprječava da se zabaviš, a usput upoznaš hrpu ekipe i radiš nešto korisno. :D

d

Otvara se nova sezona Filozofskog teatra

Pjevačica M.I.A. u Filozofskom teatru

Prva gošća nove sezone Filozofskoga teatra u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu svjetski je poznata reperica M.I.A. koja će gostovati u nedjelju, 19. studenoga (20 sati).

ia22

INNOVATION ACADEMY CONFERENCE

Konferencija o vještinama budućnosti za učenike srednjih škola u Zagrebu!

Mladi će na konferenciji imati priliku kroz predavanja, panele i radionice, raditi na razvoju vlastite poduzetničke ideje ili saznati više i odabrati neko od zanimanja budućnosti.