Upiši Algebru i spremi se za maturu

Iskustva maturanata na plaćenim pripremama

Matematika; učenje

Saznajte iz prve ruke zašto upisati pripreme u Algebri.

 Maturanti koji su bili na Algebrinim pripremama, rekli su:
“Pripreme su bile izvrsne. Posebno se želim zahvaliti na konzultacijama i dostupnosti Algebrinih profesora koji su mi bili na raspolaganju putem maila do samog pisanja pojedinih ispita mature. Preporučam Algebru i drugim maturantima.” (Jakov)

“Prezadovoljan sam svojim uspjehom, na sve studije sam upao na koje sam želio (FER, Strojarstvo, Filozofski, Građevina, Geodezija pa tako i PMF), s time da sam upao na PMF kao treći od 90 koliko je iznosila upisna kvota! Pripreme u Algebri su mi puno pomogle te me podsjetile na dosta stvari koje su se upravo tražile u testovima mature. Hvala puno!” (Filip)


“Hvala Algebri što mi je pomogla u pripremama za državnu maturu od koje sam strahovala sve 4 godine školovanja u Klasičnoj gimnaziji u Zagrebu. Za svaku pohvalu je organizacija predavanja kao i vrhunski predavači, susretljivo i ljubazno osoblje Algebre kao i korisni udžbenici koje smo imali na raspolaganju.” (Rafaela)

“Za upis na studij mi je trebao samo hrvatski, ali sam morala polagati sve obavezne predmete. Posebno se zahvaljujem profesorici matematike Vilmi na odličnim pripremama. Naime položila sam matematiku sa 67%, unatoč velikom strahu od matematike budući da sam u Umjetničkoj školi imala ovaj predmet samo prva dva razreda. Također zahvaljujem i profesoru iz hrvatskog i profesorici iz engleskog. Uz pomoć Algebrinih priprema bez problema sam položila maturu.” (Dorotea)


Odgovori na pitanje „Zašto biste preporučili Algebru drugim maturantima“:
„Zato što profesor objašnjava dok se ne skuži određeno gradivo.“
„Dobra satnica, odličan prostor za učenje i atmosfera te profesorica.“
„Zbog toga što je sve savršeno organizirano.“
„Zbog kvalitetne i dobro organizirane nastave i profesora.“
„Jer se brinete za nas i obavještavate nas o svemu!“

    Statistika upisa
93% naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvome roku.

Komentari na članak

Vezani članci

ncvvo_nacionalni_centar_za_vanjsko_vrednovanje_obrazovanja_tabla.jpg

Žalbe upućene direktno na e-mailove Centra neće se razmatrati

Ovako se podnosi žalba ili prigovor na privremene rezultate državne mature

Danas u 12.00 sati objavljeni su rezultati ispita državne mature koje su pristupnici polagali u ljetnome roku školske godine 2015./2016. Pristupnici će imati punih 48 sati za žalbu, no pogledajte na koji način se ista podnosi jer se prigovori poslani putem e-maila neće razmatrati.

Ispitni katalog DM - Geografija 2016./2017.

DM - Geografija

Provjerite što Vas očekuje na državnoj maturi iz geografije u ovoj školskoj godini!

ncvvo_nacionalni_centar_za_vanjsko_vrednovanje_obrazovanja_tabla.jpg

Novosti na Postani student

NCVVO objavio obavijest o podizanju potvrde o položenim ispitima državne mature

Ako zbog neopravdanog izostanka nije izvršena uplata ispita učenici ne mogu dobiti svjedodžbe o državnoj maturi i/ili potvrde o položenim ispitima državne mature. Zaduženje i podatci za uplatu vidljivi su na stranici učenika pod poveznicom  Moji podatci/Zaduženja i uplate. Uplatu je potrebno izvršiti odmah, a skeniranu uplatnicu poslati putem e-maila na adresu uplata.dm@ncvvo.hr - jedna je od obavijesti koju je NCVVO poručio maturantima.

djSKJWNDKJ

Od molekule do lijeka

Dan otvorenih vrata Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta

Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu otvorit će svoja vrata svima zainteresiranima u subotu 19. studenog 2016. od 12 do 15 sati.

Studenti uživaju

Mirno zaplovi u studentske vode

Što sve brucoši trebaju znati prije odlaska na fakultet?

Svima je bilo teško probiti led, ostaviti doma svoju ekipu i krenuti na fakultet gdje je sve potpuno novo i tek se treba privikavati i stvarati - od novih prijatelja do nove okoline i načina života